Maxxis high roller VS Marzocchi dh
Maxxis high roller VS Marzocchi dh
Witam
Przyszedł w końcu czas na zamianę tylnej opony i mam dylemat którą wybrać obie są w podobnej cenie. Oczywiście jak macie inne propozycje do 100zł to proszę mówić. Opona używana w lekkim dh. Jeszcze jedno pytanie mam w planach kupić nowy support i nie wiem co wybrać mam do wydania 170zł oczywiście na isis.
Przyszedł w końcu czas na zamianę tylnej opony i mam dylemat którą wybrać obie są w podobnej cenie. Oczywiście jak macie inne propozycje do 100zł to proszę mówić. Opona używana w lekkim dh. Jeszcze jedno pytanie mam w planach kupić nowy support i nie wiem co wybrać mam do wydania 170zł oczywiście na isis.
Co do opon to Ci nie doradzę, ja osobiście mam Minion DHR 60A i jest spoko. A jeśli chodzi o support, to według mnie najlepszym rozwiązaniem będzie Truvativ Giga Pipe Team DH. Sam taki posiadam i jak na razie wszystko w jak najlepszym porządku
Trzymaj się z daleko od Octane One i Dartmoor Hard-Barr ;]
PozdR

PozdR
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hm, jeśli jesteś tym samym street-fighterem z Rzeszowa co na Pinkbiku to masz 42a - super tacky inaczejstreet-fighter pisze:moje 60a 2ply i trzymaja bdb w terenie a na asfalcie po 2miesiacach polowa bieznika uciekla

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
no teraz sobie przypomniałem że widziałem chyba na CRC 2.35 miniony 60a 2ply, ale wtedy i tak były wyprzedane a na tył bym wolał niż ST, ale cóż:)
a do tematu - maxxis high roller albo minion na tył, sprawdzone i dobre z tym że 42a nie pociągnie długo. Oponki Marzocchi nie znam.
A co do suportu - nie ma dobrych, mocnych na isis. Przeszedłem przez kilka, od 100zł do 290 (RF evolve FR) i wszystkie sypały się po 10-11 miesiącach. Jesli jeszcze da się jeździć na starym to jeździj i odkładaj na coś z zewnętrzymi łożyskami...
Jeśli się nie da i koniecznie chcesz kupić suport na isis to podobno VP z takim złotym korpusem jest mocny (na allegro ok. 120zł), ale sam tego nie sprawdzałem, powołuję się na opinie jakie kiedyś wyszperałem w necie.
a do tematu - maxxis high roller albo minion na tył, sprawdzone i dobre z tym że 42a nie pociągnie długo. Oponki Marzocchi nie znam.
A co do suportu - nie ma dobrych, mocnych na isis. Przeszedłem przez kilka, od 100zł do 290 (RF evolve FR) i wszystkie sypały się po 10-11 miesiącach. Jesli jeszcze da się jeździć na starym to jeździj i odkładaj na coś z zewnętrzymi łożyskami...
Jeśli się nie da i koniecznie chcesz kupić suport na isis to podobno VP z takim złotym korpusem jest mocny (na allegro ok. 120zł), ale sam tego nie sprawdzałem, powołuję się na opinie jakie kiedyś wyszperałem w necie.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
miniona bierz stary mówię Ci
marzocchi nie bierz bo to totalna klapa ,tak jak byś smigał na 70a....miałem oponę marzocchi a teraz mam miniony bez porównania , o niebo lepsze
a co do suportów to tak jak poprzednicy piszą
albo truvativa albo RF 

a co do suportów to tak jak poprzednicy piszą

Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
-
- Kontakt: