La'Vorta- freeriders spot, Bieszczady...
Dajcie jakieś info ze 'Stolicy Bieszczad'
Byłem tam rok temu na XXX-leciu KSU 

SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

terk napieraj chłopaku na relaksie do Qaja, kopie i zbiera szyszki na miejscu.
Namiary znajdziesz na niego na www.cykloza.pl - poszukaj w forum
Namiary znajdziesz na niego na www.cykloza.pl - poszukaj w forum
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rajder - ależ bajki pleciesz. Nie dość, że "ktoś" to buduje ( to raczej nadużycie ale niech będzie ) by zarabiać ( to niech sobie zatrudni pracowników ), to jeszcze pleciesz bzdury, że 2 dni. Przeczytaj od kiedy "prace trwają" i kiedy miała być "inauguracja".
Prawda jest taka, że zapowiedzi były i ... tylko tyle.
Prawda jest taka, że zapowiedzi były i ... tylko tyle.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
steel wiesz co? dla ciebie szklanka zawsze jest do polowy pusta :P cholerny pesymisto! Chodz chyba sie z toba musze zgodzic, kiepsko to cos idzie
i nie mowicie ze musi byc 50 osob, ja rozumiem ze nie od razu 50 tras, ale naprawde zbudowanie 10 hop to praca dla 2-3 osob przez 2 tygodnie, a jak maja drewno i mozliwosci dowolnej budowy to i krocej..
Ja jednak jestem optymista i moze moze jednak cos powstanie
tak ze zycze powodzenia chlopaka

Ja jednak jestem optymista i moze moze jednak cos powstanie

Rajder pisze:No trudno żeby w dwa dni powstał jak wszyscy narzekać potrafią a nikt nie ruszy dupy pomóc Prace ruszyły niedawno w sumie ale chłopaki działają,a ja wierzę że skończą tylko potrzeba na to czasu.Jakby się zebrało z 50 osób na 2 tygodnie do pracy to by już z jedna traska powstała może,a tak cierpliwości trochę .
Otóż to , polski fenomen - "Chcecie jezdzić to sobie wybudujcie a my kase na was trzepać będziem."Steel2 pisze:by zarabiać ( to niech sobie zatrudni pracowników ),
Z jakiej paki ma sie zebrać 50 osób i w czynie społecznym(sic!) wysmażyć trasę , która jest przedsięwzięciem czysto komercyjnym?!
jaka ma mase pelna taczka wilgotnej ziemi ??
jaka ma mase taczka mokrej gliny ??
jaka ma mase taczka kamieni ??
ile energi potrzeba aby lopata przekopac 10mb trasy na szerokosc 1m w gorach ??
ile trzeba wykonac czynnosci aby wykopac 2km trasy na poziomie w gorach ??
ile razy machniesz siekierka karczujac 2km trasy w lesie na szerokosc 10m ??
ile litrow wody wypijasz w upale mocno pracujac ??
ile...
ile...
ile..jeszcze bedziecie narzekac na cos do czego nie przykladacie nawet dobrych checi ??
zamknijcie sie w swoich pokojach,klikajcie dalej w klawisze i narzekajcie na system i na co tylko chcecie.
Do reszty - bylem,widzialem,kopalem i wiem ile to jest pracy,wiem ile poswiecenia wymaga taki projekt wiec cierpliwie poczekajcie na efekty...bo kolega ktory tym kieruje poswieca sie w 100% i napiera ile moze aby robic to najlepiej jak sie da i najszybciej jak mozna.
jesli ktos chce sie udzielac spolecznie przy projekcie to kontaktowac sie z kierownikiem.
Pozdro z Whistler gdzie 10lat budowany jest bike park a kasa jaka na to idzie jest abstrakcyjna w naszych realiach.
jaka ma mase taczka mokrej gliny ??
jaka ma mase taczka kamieni ??
ile energi potrzeba aby lopata przekopac 10mb trasy na szerokosc 1m w gorach ??
ile trzeba wykonac czynnosci aby wykopac 2km trasy na poziomie w gorach ??
ile razy machniesz siekierka karczujac 2km trasy w lesie na szerokosc 10m ??
ile litrow wody wypijasz w upale mocno pracujac ??
ile...
ile...
ile..jeszcze bedziecie narzekac na cos do czego nie przykladacie nawet dobrych checi ??
zamknijcie sie w swoich pokojach,klikajcie dalej w klawisze i narzekajcie na system i na co tylko chcecie.
Do reszty - bylem,widzialem,kopalem i wiem ile to jest pracy,wiem ile poswiecenia wymaga taki projekt wiec cierpliwie poczekajcie na efekty...bo kolega ktory tym kieruje poswieca sie w 100% i napiera ile moze aby robic to najlepiej jak sie da i najszybciej jak mozna.
jesli ktos chce sie udzielac spolecznie przy projekcie to kontaktowac sie z kierownikiem.
Pozdro z Whistler gdzie 10lat budowany jest bike park a kasa jaka na to idzie jest abstrakcyjna w naszych realiach.
http://www.gravitycamp.pl