Suntour czy RST???
Suntour czy RST???
Siamanko! Skladam wlasnie sobie rower i zastanawiam sie nad kupnem amorka. Jezdze street ewentualnie lekki dirt i che kupic narazie cos tanszego, mysle o RST Omega T4 ale zalem sie zastanawiac nad Suntourem np. XCP 75 LO cena jest podobna nie wiem ktory wybrac doradzcie, z gory dzieki!
Suntour czy RST???
Aha no dzieki ten Suntour ma troche mniej skoku ale slyszalem pozytywne opinie na jego temat.
Pomocy! Suntour czy RST???
Jesli ma ktos model Suntoura XCP 75 LO to niech sie wypowie pliss Pozdro dla wszystkich!
-
- Kontakt:
Omega T4 to najwiekszy shit na jakim jezdzilem. To zachwuje sie jak sztywniak, ponadto szybko lapie luzy itp. Mialem go przez 6 miechow w seryjnym giancie acidzie i po polamala mi sie korona, a nigdy sie na nim nie wyrabalem i waze 45kg!!!!!!!!!!!!!!! Wez juz lepiej Gile TL albo Aerose TL ale nie omege!!!!!!!!!!!!!! Dla mnie dozywotnio RST odpada, nawet Aerosa HT. Nie wsiade na nic co ma rst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIERZ santoura, manitou, marzocchi, rock shoxa, itd; ale nie R S T
Suntour czy RST???
OK dzieki dzieki!!! to wezme chyba Suntour'a tylko jeszcze musze sie zastanowic ktorego bo narazie kasy i tak nie mam za wiele chcialbym sie w 400 wyrobic chyba zebym jeszcze jakiegos innego wzial... Pozdro!!!
Suntour czy RST???
Jeszcze tylko pytanko jaki suntour lepszy do streetu NS 100mm czy Duro 130mm???