BIG HIT long,OPINIE!!
BIG HIT long,OPINIE!!
Jakieś 2 lata temu w oferecie specjalizeda widziałem taki model jak BIG HIT LONG czy cos w tymk stylu w kazdym razie kosztował chyba 5 tys wtedy ..
Czy ktos to ma w polsce i mi może cos powiedziec szczegulnie o ramce i damperze ,>> bo na 2005 wychodzom spowrotem tanie bighity i jestem powaznie zainteresowany
z gury dzięki
prosze o wszelkie opinie... mogom byc nawet te zasłyszane :D
Czy ktos to ma w polsce i mi może cos powiedziec szczegulnie o ramce i damperze ,>> bo na 2005 wychodzom spowrotem tanie bighity i jestem powaznie zainteresowany
z gury dzięki
prosze o wszelkie opinie... mogom byc nawet te zasłyszane :D
ja mialem okazjer jezdzic chwile na takim rowerku i jak dla mnie swietnie sie jezdzilo moze osprzet nizbyt ale rower byl z tego co pamietam byl dosc lekki
mial fajna geo :) w kazdym badz razie od tamtego momentu jestem poprostu chory na pkt big hitow i jezeli beda te nowe beda kosztowac kolo tych 5-6 tys to sie baardzo powaznie bede nad nim zasatnawial
pozdro
mial fajna geo :) w kazdym badz razie od tamtego momentu jestem poprostu chory na pkt big hitow i jezeli beda te nowe beda kosztowac kolo tych 5-6 tys to sie baardzo powaznie bede nad nim zasatnawial
pozdro
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
no o tym rowerku powiedziec moge duzo bo ZLAMALEM GO!! hehehe pekl podemna na dropie - spaw wahacza pekl. a drop nie byl az taki duzy... a ogolnie:
super geometria - jezdzilem z juniorkiem i jest super
rama jest poreczna zwinna zwrotna i ogolnie super
jednozawias - mniej luzow, sztywny wahacz ( przed i po zlamaniem)
rama zostala zespawana w firmie specjalizujacej sie w spawaniu konstrukcji budowlanych i jezdzi sie super.
skok 140 jest wystarczajacy na miasto i do duzych dropow ( slynny drop na dolnej )
jesli chodzi o caly rower to amor to szit.. hamulce w gory nie daja rady.. siodelko jest bmxowe i jest super , przezutka daje rade... obrecze tez.
rama warta kupna.. nawet jesli jes zespawana jest nadal super...
gdybym nie mial mongoose'a to bym ja kupil.
a ogolnie.. ZLAMALEM JA :D
super geometria - jezdzilem z juniorkiem i jest super
rama jest poreczna zwinna zwrotna i ogolnie super
jednozawias - mniej luzow, sztywny wahacz ( przed i po zlamaniem)
rama zostala zespawana w firmie specjalizujacej sie w spawaniu konstrukcji budowlanych i jezdzi sie super.
skok 140 jest wystarczajacy na miasto i do duzych dropow ( slynny drop na dolnej )
jesli chodzi o caly rower to amor to szit.. hamulce w gory nie daja rady.. siodelko jest bmxowe i jest super , przezutka daje rade... obrecze tez.
rama warta kupna.. nawet jesli jes zespawana jest nadal super...
gdybym nie mial mongoose'a to bym ja kupil.
a ogolnie.. ZLAMALEM JA :D
www.hcfr.pl !!