elo! szukam dobrej, mocnej obręczy (2szt.) do streetu (w 25% dirt) 36ot. w cenie oscylującej w okolicach 120zł (za szt.) Co polecicie? Mam na oku mavica ex325, przy okazji dobrze byłoby gdyby obręcz miała niski profil. pzdr
ps. jazda brakeless więc wszystko jedno czy tarcza czy bez.
Streetowa obręcz.
Zależy czy i jak bardzo ci zależy na wadzę. Ex325 napewno wytrzymałą obręczą jest ale też swoje waży. Więc jeśli waga nie jest problemem to na tył śmiało bierz. Na przód myślę, że mógłbyś pomyśleć o En521 albo tańszym ciut droższym En321.
Sam mam na przodzie XM 317 DISC. Piasta bez mocowania hamulca więc ciut szerzej kołnierze, pilnuję naciągu szprych i obręcz daję rade nawet w najcięższych sytuacjach.
Sam mam na przodzie XM 317 DISC. Piasta bez mocowania hamulca więc ciut szerzej kołnierze, pilnuję naciągu szprych i obręcz daję rade nawet w najcięższych sytuacjach.
waga w ogóle mnie nie obchodzi, liczy się tylko wytrzymałość. czyli ex325 na tył to dobry wybór? w tej cenie nie ma innej równie dobrej alternatywy?Zależy czy i jak bardzo ci zależy na wadzę. Ex325 napewno wytrzymałą obręczą jest ale też swoje waży. Więc jeśli waga nie jest problemem to na tył śmiało bierz. Na przód myślę, że mógłbyś pomyśleć o En521 albo tańszym ciut droższym En321.
pzdr