Witam . W związku z nadchodzącą drugą edycją Żywiec Bike-Cup w Jurgowie mam do Was pytanie. Czy macie może jakieś zdjęcia z tej trasy bo byłem tam kiedyś w zimie i przyznam że góra bardzo fajna ale nigdzie nie mogę znaleźć zdjęć trasy. Pozdro
Czy ta trasa będzie czynna na codzień czy tylko na zawody po których wyciąg zamilknie do zimy??orientuje się może ktoś, zdjęcia wygladają obiecująco i to bardzo, miło byłoby móc tam przyjechać w któryś weekend wiedząc że wszystko działa...
wyciąg w tym roku czynny tylko w czasie zawodów, na jesieni jeszcze jedna nitka dh, na wiosne pare poprawek i na nowy sezon ma chodzić co weekend, wszystko zależy od tego jak się pokazemy:) ale goście z Jurgowa wiedza czego chcą. takze narazie zawody a smiganie na nowy sezon.
Trasa naprawdę zacna, kawał dobrej robot. Szybki wyciąg, nie ma nudy na trasie cały czas coś się dzieje, mega urozmaicona, 3zł.z groszem za wyjazd wyciągiem. Z tego co mi wiadomo napewno w najbliższą sobote i niedziele wyciąg bd.czynny, nawet mówili żeby zadzwonić w tygodniu i zapytać czy nie ruszy przypadkiem. WPADAĆ
Potwierdzam słowa cOcON-a trasa naprawdę bardzo profesjonalnie przygotowana i bardzo urozmaicona. Najbardziej podoba mi sie sekcja band i mega wallride Wbijajcie polecam
Oficjalne info:
Wyciąg otwarty w weekend przed zawodami
15.08 sobota od 9:00-17:00
16.08 niedziela od 9:00-17:00
od 19-23.08 od 9-17:00
10 wyjazdów 45 zeta
zapraszamy
Ta trasa jest swietna! Jest na niej wszystko! Najlepsza na jakies kiedykolwiek jezdzilem! Karnet na 12 zjazdow kosztowal tylko 40pln a troche sie po trasie jedzie. Wyciag dziala bez przerwy wiec siadasz na krzeselko kiedy chcesz. Bardzo mila obsluga i niesamowite widoki na tatry! 50 metrow od wyciagu jest rzeka z bardzo czysta woda. Poprostu moc