Jezuuuuuu, jest masa innych niezłych ram, bez konieczności 24" na tyle, czemu wciskacie mu najpierw HT, potem BH? To nie jest jedyna sensowna rama za tą kasę. Szukaj okazji
Las3k_91 Ldz to moze mu podaj przyklad ramki ktora dorwie za 1600zl i nie bedzie to jakis stinky albo inne tego typu badziewie z antycznym zawieszeniem?
mrutbdg faithy jeszcze w tych cenach chodza. Wlasciwie poza pojedynczymi okazjami to faith i stary bh w tej cenie dominuja bo reszte to trzeba miec farta.
Rumak14 sgs - stara konstrukcja z dziwna geo, akita rama enduro i to delikatna, coiler enduro, aurthor - enduro, freedom nic specialnego, bullit podobnie.
mrutbdg, faith, bullit, atomik, eliminator, różne rzadkie i mało popularne ramki jak np darkside, a także starsze wysokie modele jak giant dh team, orange 222... Wybór JEST.
borczyk lepiej na tym wyjdziesz jak pozbierasz troche jeszcze i pojezdzisz na ht, a potem na dobrego fulla sie przesiadziesz, niz teraz na cos w wątpliwym stanie.
A ja polecę legendarnego Gianta ATX... Jest akurat na allegro
Jak dla mnie ramka na początek super... Sam przerabiałem ten temat i miło go wspominam :]
pierwsze rysiu to lepiej kaske uzbieraj bo narazie sprzetu nie ma i jest drogi :|ja tam powiem tak sprzedaj rower który masz i kupi inny lepszy, ale jak chcesz .
Myślę, że po sezonie jesteś w stanie kupić ramkę w niezłym stanie ale bez dampera. Może zastanów się nad wydaniem tej kasy na samą ramę a damper dopiero na przyszły sezon. Ewentualnie dozbierasz nieco kasy. Ja kupiłem Stinkacza w świetnym stanie wraz z damperem 170mm za 2tys.