Zmiana ramy w Signie DS
Zmiana ramy w Signie DS
Witam!
Jak w nazwie tematu chcę zmienić ramę w moim signie z seryjnej na prodigy 9,81. Co do ramy to już wybrałem i jestem na 100% pewien wyboru. Chcę się tylko upewnić, czy części, które są zamontowane w nim obecnie będą współgrały z tą ramą bez dodatkowego wkładu finansowego.
Parametry roweru:
Korba: Truvativ Hussefelt
Suport: Truvativ
Łańcuch: KMC Z 82
Piasty: Joy Tech
Rozmiar kół: 26'
Stery: Jakieś VP-ki (raczej na pewno 1 1/8')
Heble: tylko tył Tektro SCD 3
Sztyca: 27,2
Opona tył: 2,25' (TableTop)
Kaseta: Brak zamontowałem reduktor na singla a teraz chcę ramę z poziomymi hakami, żeby dobrze napiąć łańcuch)
Zamieściłem tylko te, które mają bezpośrednią "styczność" z ramą
Parametry ramki prodigy:
Materiał: stal cro-mo
Waga: 3000g
Hamulce: tylko tarczowe
Koła: 24" lub 26"
Sztyca: 25,4mm
Mufa suportowa: 68mm
Wiem, że sztyca na 100% nie podpasuje, ale nie wiem jak z suportem etc. Prosze o szybką pomoc
Jak w nazwie tematu chcę zmienić ramę w moim signie z seryjnej na prodigy 9,81. Co do ramy to już wybrałem i jestem na 100% pewien wyboru. Chcę się tylko upewnić, czy części, które są zamontowane w nim obecnie będą współgrały z tą ramą bez dodatkowego wkładu finansowego.
Parametry roweru:
Korba: Truvativ Hussefelt
Suport: Truvativ
Łańcuch: KMC Z 82
Piasty: Joy Tech
Rozmiar kół: 26'
Stery: Jakieś VP-ki (raczej na pewno 1 1/8')
Heble: tylko tył Tektro SCD 3
Sztyca: 27,2
Opona tył: 2,25' (TableTop)
Kaseta: Brak zamontowałem reduktor na singla a teraz chcę ramę z poziomymi hakami, żeby dobrze napiąć łańcuch)
Zamieściłem tylko te, które mają bezpośrednią "styczność" z ramą
Parametry ramki prodigy:
Materiał: stal cro-mo
Waga: 3000g
Hamulce: tylko tarczowe
Koła: 24" lub 26"
Sztyca: 25,4mm
Mufa suportowa: 68mm
Wiem, że sztyca na 100% nie podpasuje, ale nie wiem jak z suportem etc. Prosze o szybką pomoc
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
franexyyy 9,81 nie ma piwotów, albo jeździsz breakless albo kupujesz tarczę. Zamiast zmieniać piasty wymień poprostu ośkę, bo to piasta na kulki (ośka jakieś 10- 15 zł). Hamulec? BB5, Black box... było o tym, poszukaj.
Pozdro
Pozdro
SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu