No mi np. ciężko jest żyć bez DH-zona :P Wchodze dzienni od kilku do kilkunastu razy.
Wg. mnie nie ma lepszego portalu o rowerach w Polsce.
Super forum, ładnie wszystko podzielone, czasami temat z dupy(no np. ten

dżołk) ale można się pośmiac.
Szukajka jest czasami obiektem sporów, no ale w miarę działa...Trzeba czasami łądną wiązanke tam wpisac by znaleźc co się szuka, ale jest spoko :P
Giełda jest niezła, gdyby nie było spamu, była by super. Jedyne co, to można by było bardziej szczegółowo podzielic sprzęt w tych kategoriach(np. kaski i odzież na rękawiczki, kaski, spodnie, google itd... no ale może kiedyś..tylko tak mówię :P
Niusy na głównej. Chyba nie ma strony co ma więcej dodawanych niusów, przy czym sa one "świeże" i przyjemne w czytaniu.
Wygląd strony. Bardzo ładna, nie wiem czemu połowa ludu chce zmiany, mi się bardzo podoba.
Moderacja. Ogólnie jest na wysokim poziomie, poza kilkoma szczegółami, np. zmiana pobytu tematów w ostatnich czasach :P
Sklep internetowy. Nie bede tu nic pisał, bo tylko niepotrzebny hasiok zrobi się w temacie :P
Przydało by sie kilka artykułów dodac bo te co są, bardzo się przydają, tak więc kilka więcej by nie zaszkodziło.
Jedynym minusem jest sprzętownia, głupie wypowiedzi urzytkowników na temat sprzętu. Nie ważne w co klikniesz zawsze znajdzie się wypowiedź zniechęcającą do kupna. Ja bym tą opcje usunął z "naszego" forum, ale może będa sprzeciwy :P
Dobra bo już mi się pisać nie chce.
Moja ocena cąłego portalu to 9,5 - 10 Jest bardzo dobrze,wszystko szybko chodzi, żadko są problemy że coś nie działa. Tak trzymać :P Pozdro