czytając ten temat doszedlem do wniosku żę potrawicie zboczyć z każdego tematu i ciągle kucic się o te same pierdoły nie czas wydorosleć ludzie uświadomcie sobie to że nikt nie ma nic do dragow i pointów chodzi o to jak kto jeździ i jakim jest człowiekiem a nikt nie ma prawa nikogo oceniac dopuki go dobrze nie pozna
inicjatywa był dobra ale ja bym wolal wpaśc na dual albo na nową tudzież inne trasy pozwiedzać jeżeli nie możemy sie zjednoczyc w obrębie jednego miasta to sorry ale ja pasuje
Ludzie co wy piszecie! Nie chce mi sie na to patrzeć...Niech sie każdy od każdego odpierdooli. Ech..a ty rosa nawet nic nie mów i od cosmosa sie odpierdolcie, może pszeszarżował ale to nie powód żeby każdego zjechać.
czekam na jakąś propozycje ja będe obstawał za tym aby jechać do lasku ale nie na łopate bo faktycznie za duże bydło będzie ale dual czy nowa to by mi odpowidało
zjeżdżacz umiesz jeźdżić to sie ciesz. nie wszyscy są tacy świetni jak ty. weź sie wreszcie przymknij i sp... zjeżdżaj. my chcemy sobie pojeździć nie chcesz nikt cie nie zmusza. nara FAJANSIE
MICHAEL psito gupia- nie odpowiedziales mi na pytanie:
ostatnio napisales
"qcor też genialny jesteś- mam pointa bo zaczyna m przygode z tym sportem, nie mam kasy- i co z tego do ***** pana............"
apropo ktorej mojej wypowiedzi to bylo??!?!?!?!?!?!?!?!?!? moze zacytujesz z laski sowjej!!!!!!
potem
" stoczyliśmy równy pojedynwk na przekleństwa z qcorem i rosą- i zwycięzamy!!! "
gdzie!?!?!? do tej pory nie przeklinalem kurwa prawda?!!??
wez czytaj czytaj czytaj!!
to kwesti apomyłki winikłej z natłoku emocji:) sorry- nie o to mi łaziło:P Ale co do tej ustawki, to piszcie kidy byście mogli- i spróbujemy cos z tego sklecić
no przeciez mowie ze ten michael to jakis popierdolony człowiek... widocznie bez kasku jeździł...
jenen pierdolniety i az 3 strony sie uzbieraly!
michael pokaz jaki masz rower dokladnie- zebym wiedzial kogo strzaskac jak spotkam
cosmos ma racje ze streetem- tylko powiedzcie gdzie by wam pasowało- bo rynek jak fajny to pojeździć tam trudno- ale możemy sie prztoczyć:). Zresztą na rynku skoczysz z murka- i zaraz straż miejska i inne cuda ze niszczysz zabytki. Ale rynek jako punkt zborny czy cos to pasuje- co do bikerów z huty- my możemy sie spoktąc na placu centralnym albo pod m1 i stamtąd wyruszyć na spotkanie z nieznanym- czyli resztą chętnych- tylko piszcie o której i gdzie
szafa jeszcze ostatni raz cie prosze- *********** Z TEGO FORUM BO MNIE KURWA ZACZYNA NOSIĆ PRZEZ CIEIBE- jakbyć cipoludzie nierobny zauważył to skońćzyliśmy kłotnie i chcemy w końcu coś z tego zrobić- w końcu sie spotkac, pojeździć, więc z łaski swojej zmień forum- myśle że może jakies Bravo Girl to mniej więcej twój poziom intelektualny- mam nadzieje że nie obrażam uroczych czytelniczek tegoż czasopisma
KISS
MY
ASS :* jeleniu
na forum od paru dni i tak kozaczay- i dziwić sie że świat na psy schodzi- lepiej nie mów nic więcej , bo proponuję olac tego człowieka, i przejść do konkretów
rynek rynek rynek... dlaczego aqrat na rynku? tzn ja wiem czemu... to sa bardzo niskie instynkty...
lepiej pod starym hotelem forum na parkiengu tam przynejmnie blisko wszedzie