[Rzeszów i okolice] Szukam riderów dh
[Rzeszów i okolice] Szukam riderów dh
hej mam 14 lat i szukam osób w mniej więcej moim wieku z rzeszowa które chciałyby pojeździć w dh&fr ja osobiście jestem z białej i jeżdżę w lasach obok białej i zalesia, no i moge karnąć się na słocinę
piszcie tu, na pw albo na gg 10871935
piszcie tu, na pw albo na gg 10871935
stinky&junior t
-
- Kontakt:
jest trasa ale krótka gdzie jest kilka fajnych dropów i gapów, no i ostatnio przyjeżdża nawet dużo ludzi autami i wg nich ta miejscówka jest jedną z najlepszych w rzeszowie i pytałem się ich jak było na tych zawodach dh w 2008.
Mówili że trasy z dh w 2008 były bardziej up-hillowe, nie wiem jakie tam były, ale tą trasą którą ja jechałem było tak:
+nawet fajne dh
-prawie 0 hop i dropów, są na końcu lecz musisz zrezygnować z reszty żeby skoczyć na jednej
Mówili że trasy z dh w 2008 były bardziej up-hillowe, nie wiem jakie tam były, ale tą trasą którą ja jechałem było tak:
+nawet fajne dh
-prawie 0 hop i dropów, są na końcu lecz musisz zrezygnować z reszty żeby skoczyć na jednej
stinky&junior t
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zawsze najlepiej pojechać na gotowe, ponieważ jest najprościej.
street-fighter tak lisia była cała w dirtach, a tym kimś kto to je skawalał było "Miasto", bo jest tam jakiś rezerwat jakbyś nie wiedział.
Jakby było gdzie zrobić trasę uważam, że parę osób by się znalazło by ja zrobić. Jest jak jest, moim zdaniem powinno się rozbudować to co jest na Białej. Ja z kolegą powoli dzióbię, puki co będą to raczej same elementy, ale może narodzi się jakiś pomysł na nowe ścieżki.
street-fighter tak lisia była cała w dirtach, a tym kimś kto to je skawalał było "Miasto", bo jest tam jakiś rezerwat jakbyś nie wiedział.
Jakby było gdzie zrobić trasę uważam, że parę osób by się znalazło by ja zrobić. Jest jak jest, moim zdaniem powinno się rozbudować to co jest na Białej. Ja z kolegą powoli dzióbię, puki co będą to raczej same elementy, ale może narodzi się jakiś pomysł na nowe ścieżki.
-
- Kontakt:
doskonale wiem ze jest tam rezerwat i ze prawdopodobnie zniszczylo to miasto.
Chetnie bym pomogl przy budowie czegos w "bialej" ale obecnie nadal mam problemy z kolanami i wiekszosc czasu siedze w domu na proszkach. Nie chce sie z nikim klocic ani nic. To co jest w bialej jest ok, tylko jak dla mnie to crossy tam sieja zniszczenie
Chetnie bym pomogl przy budowie czegos w "bialej" ale obecnie nadal mam problemy z kolanami i wiekszosc czasu siedze w domu na proszkach. Nie chce sie z nikim klocic ani nic. To co jest w bialej jest ok, tylko jak dla mnie to crossy tam sieja zniszczenie
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: