La'Vorta- freeriders spot, Bieszczady...
Steel. Powstrzymywałem się od komentarzy związanych z Twoją osobą, ale to co wyprawiasz przechodzi ludzkie pojęcie. Ja nie wiem czy Ty żyjesz tym forum (i zapewne innymi) ale bruździsz niepotrzebnie i wprowadzasz zamęt. Chłopak buduje trase dzięki której powstanie nie tylko kolejna miejscówka, ale przede wszystkim powstanie coś zlokalizowane w Polsce pd-wsch. bo u nas takich tras jest mało. A Ty czepiasz się i uporczywie cisniesz mu że kłamie, że nie dotrzymuje słowa i jakies takie inne bzdury. Najgorsze jest to że nie rozumiesz pojęć bo to co nazywasz kłamstem, wcale nim nie jest, nie używaj pojęć jeżeli nie rozumiesz ich znaczenia, tym bardziej w sensie obraźliwym. Jesteś cwaniak, bo wyzywasz od kłamców ludzi przy pomocy komputera, siedząc w papuciach za monitorkiem. Nie wiem w jakich realiach dorastałeś (albo dorastasz) ale za takie głupie szafowanie słownictwem lecą zęby i pękają kości. Z jakiej paki bawisz się w Pana Edytora i jakie masz podstawy do takiego rozliczania ludzi z tego co piszą na wolnym forum? Powinni Cie zbanować za to floodowanie bo coraz ciężej na tym forum odgrzebać parę konkretów z morza bzdur.
wycieczki w góry
Panowie! Proponuje przypomnieć sobie treść pierwszego posta w tym temacie. Były buńczuczne zapowiedzi tras: slope , dirt , DH i AM. Póki co, istnieje trasa , którą można by zakwalifikować jako AM - Enduro, wytyczone, wygrabione ścieżki. Jestem przekony, że obecny kształt nie jest ostateczny i wynika z przyczyn niezależnych od naszego dzielnego budowniczego.
Dysonans pomiędzy obietnicami(nie wnikam, kto puścił farbę, pochwalił sie itp) a stanem obecnym jest póki co ogromny.
Steel (choć jak zwykle megaupierdliwy) ma w tym temacie sporo racji. Osobom, które ad hoc potępiaja ww osobnika i rozpływają się w zachwycie nad (nie istniejącą!) bieszczadzką miejscówką DH,FR , polecałbym nieco przyhamowac swój entuzjazm.
Kasina, Jurgów poprostu powstały . Bez anonsów, awantur , mają się doskonale, czego i Laworcie życzę.
PS.Powyższe wnioski pozwoliłem sobie zaprezentować na podstawie uważnej lektury tematu oraz szczegółowej relacji wysłannika G3R , oddelegowanego w bieszczadzkie ostępy.
Dysonans pomiędzy obietnicami(nie wnikam, kto puścił farbę, pochwalił sie itp) a stanem obecnym jest póki co ogromny.
Steel (choć jak zwykle megaupierdliwy) ma w tym temacie sporo racji. Osobom, które ad hoc potępiaja ww osobnika i rozpływają się w zachwycie nad (nie istniejącą!) bieszczadzką miejscówką DH,FR , polecałbym nieco przyhamowac swój entuzjazm.
Kasina, Jurgów poprostu powstały . Bez anonsów, awantur , mają się doskonale, czego i Laworcie życzę.
PS.Powyższe wnioski pozwoliłem sobie zaprezentować na podstawie uważnej lektury tematu oraz szczegółowej relacji wysłannika G3R , oddelegowanego w bieszczadzkie ostępy.

-
- Kontakt:
Panowie, kontakt do Qaja proszę
Dobrze zrozumiałem, że mogę sobie kopać i rąbać drzewo w górah za darmo ?? Załatwcie mi ktoś transport proszę i już lece
A nie to napiszczei, jak sięmożna z krk dostać na traske. Kopać umiem, z drzewem też daje radę
Bardzo chętnie pomogę
Bez Steela życie było by takie smutne XDD

A jednak wróciłem na to furum;)
ravfr Podzielam twoje zdanie, dlatego przyznałem już 2 razy, że żałuje publikacji tamtego tekstu.
Tylko 2 sprostowania:
1 Miejscówki o których mówisz, to zupełnie co innego- Dużo mniej pracy przy projektach, pozwoleniach i budowie.
2 Stan tras jest inny, niż się wydaje twojemu wysłannikowi. Góra ma bardzo ciekawy, ale trudny przez to teren. Szukając właściwych przebiegów tras narobiliśmy dużo linii, z których potem zrezygnowalismy. Trasy są na razie nie legalne, więc są nie oznakowane. Efekt jest taki, że kto tu przyjedzie bez mojego "oprowadzenia" nie ma szans trafic na trasy właściwe i jedzie po liniach, które faktycznie mogą byc mało atrakcyjne.
Oczywiście wszystkich, którzy tu przyjeżdżają chętnie "oprowadzam" (frustruje mnie tylko ciagłe opisywanie przeszkód, które mają powstac, a których postawic wciąż nie mogę).
Jutro mam od dawna wyczekiwane spotkanie z koordynatorką projektu unijnego, właścicielem stacji i burmistrzem- liczę na przełom.
To jest mój numer- 727630302. Jak ktoś chce przyjechac, zapraszam-dzwońcie.
ravfr Podzielam twoje zdanie, dlatego przyznałem już 2 razy, że żałuje publikacji tamtego tekstu.
Tylko 2 sprostowania:
1 Miejscówki o których mówisz, to zupełnie co innego- Dużo mniej pracy przy projektach, pozwoleniach i budowie.
2 Stan tras jest inny, niż się wydaje twojemu wysłannikowi. Góra ma bardzo ciekawy, ale trudny przez to teren. Szukając właściwych przebiegów tras narobiliśmy dużo linii, z których potem zrezygnowalismy. Trasy są na razie nie legalne, więc są nie oznakowane. Efekt jest taki, że kto tu przyjedzie bez mojego "oprowadzenia" nie ma szans trafic na trasy właściwe i jedzie po liniach, które faktycznie mogą byc mało atrakcyjne.
Oczywiście wszystkich, którzy tu przyjeżdżają chętnie "oprowadzam" (frustruje mnie tylko ciagłe opisywanie przeszkód, które mają powstac, a których postawic wciąż nie mogę).
Jutro mam od dawna wyczekiwane spotkanie z koordynatorką projektu unijnego, właścicielem stacji i burmistrzem- liczę na przełom.
To jest mój numer- 727630302. Jak ktoś chce przyjechac, zapraszam-dzwońcie.
Przełom faktycznie nastąpił, choc inny niż się spodziewałem. Nie będę was wtajemniczał w szczegóły, ale...
Zakładamy sekcję kolarką przy klubie Laworta. Jest to potrzebne do pchnięcia formalności z ramiena gminy. Szukam chętnych do owego klubu.
Proszę więc zgłaszajcie swoje kandytatury w takiej formie:
Mail o tytule "TEAM" na adres qajo@cykloza.pl. W treści wpiszcie swoje osiągnięcia i
umięjętności. Do maila załączcie maxymalnie 5 zdjęc i 1 film.
sprawa jest pilna.
Zakładamy sekcję kolarką przy klubie Laworta. Jest to potrzebne do pchnięcia formalności z ramiena gminy. Szukam chętnych do owego klubu.
Proszę więc zgłaszajcie swoje kandytatury w takiej formie:
Mail o tytule "TEAM" na adres qajo@cykloza.pl. W treści wpiszcie swoje osiągnięcia i
umięjętności. Do maila załączcie maxymalnie 5 zdjęc i 1 film.
sprawa jest pilna.
www.rowery.rzeszow.pl ---> stowarzyszenie