La'Vorta- freeriders spot, Bieszczady...

mas1o
Kontakt:

Post autor: mas1o »

Lej na niego. Dobra robota!
draah
Kontakt:

Post autor: draah »

Steel. Powstrzymywałem się od komentarzy związanych z Twoją osobą, ale to co wyprawiasz przechodzi ludzkie pojęcie. Ja nie wiem czy Ty żyjesz tym forum (i zapewne innymi) ale bruździsz niepotrzebnie i wprowadzasz zamęt. Chłopak buduje trase dzięki której powstanie nie tylko kolejna miejscówka, ale przede wszystkim powstanie coś zlokalizowane w Polsce pd-wsch. bo u nas takich tras jest mało. A Ty czepiasz się i uporczywie cisniesz mu że kłamie, że nie dotrzymuje słowa i jakies takie inne bzdury. Najgorsze jest to że nie rozumiesz pojęć bo to co nazywasz kłamstem, wcale nim nie jest, nie używaj pojęć jeżeli nie rozumiesz ich znaczenia, tym bardziej w sensie obraźliwym. Jesteś cwaniak, bo wyzywasz od kłamców ludzi przy pomocy komputera, siedząc w papuciach za monitorkiem. Nie wiem w jakich realiach dorastałeś (albo dorastasz) ale za takie głupie szafowanie słownictwem lecą zęby i pękają kości. Z jakiej paki bawisz się w Pana Edytora i jakie masz podstawy do takiego rozliczania ludzi z tego co piszą na wolnym forum? Powinni Cie zbanować za to floodowanie bo coraz ciężej na tym forum odgrzebać parę konkretów z morza bzdur.
wycieczki w góry
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Panowie! Proponuje przypomnieć sobie treść pierwszego posta w tym temacie. Były buńczuczne zapowiedzi tras: slope , dirt , DH i AM. Póki co, istnieje trasa , którą można by zakwalifikować jako AM - Enduro, wytyczone, wygrabione ścieżki. Jestem przekony, że obecny kształt nie jest ostateczny i wynika z przyczyn niezależnych od naszego dzielnego budowniczego.
Dysonans pomiędzy obietnicami(nie wnikam, kto puścił farbę, pochwalił sie itp) a stanem obecnym jest póki co ogromny.
Steel (choć jak zwykle megaupierdliwy) ma w tym temacie sporo racji. Osobom, które ad hoc potępiaja ww osobnika i rozpływają się w zachwycie nad (nie istniejącą!) bieszczadzką miejscówką DH,FR , polecałbym nieco przyhamowac swój entuzjazm.
Kasina, Jurgów poprostu powstały . Bez anonsów, awantur , mają się doskonale, czego i Laworcie życzę.

PS.Powyższe wnioski pozwoliłem sobie zaprezentować na podstawie uważnej lektury tematu oraz szczegółowej relacji wysłannika G3R , oddelegowanego w bieszczadzkie ostępy. :wink:
Crazy_Krzych
Kontakt:

Post autor: Crazy_Krzych »

Panowie, kontakt do Qaja proszę :D Dobrze zrozumiałem, że mogę sobie kopać i rąbać drzewo w górah za darmo ?? Załatwcie mi ktoś transport proszę i już lece :D A nie to napiszczei, jak sięmożna z krk dostać na traske. Kopać umiem, z drzewem też daje radę :D Bardzo chętnie pomogę :D Bez Steela życie było by takie smutne XDD
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

Ym apropo to jak z tym ktoś wie jakas nowa data preamiery i czy wo gule projekt nadal aktualny ;]?
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Kramon pisze:wo gule
:| :roll:
Qajo
Kontakt:

Post autor: Qajo »

A jednak wróciłem na to furum;)
ravfr Podzielam twoje zdanie, dlatego przyznałem już 2 razy, że żałuje publikacji tamtego tekstu.
Tylko 2 sprostowania:
1 Miejscówki o których mówisz, to zupełnie co innego- Dużo mniej pracy przy projektach, pozwoleniach i budowie.
2 Stan tras jest inny, niż się wydaje twojemu wysłannikowi. Góra ma bardzo ciekawy, ale trudny przez to teren. Szukając właściwych przebiegów tras narobiliśmy dużo linii, z których potem zrezygnowalismy. Trasy są na razie nie legalne, więc są nie oznakowane. Efekt jest taki, że kto tu przyjedzie bez mojego "oprowadzenia" nie ma szans trafic na trasy właściwe i jedzie po liniach, które faktycznie mogą byc mało atrakcyjne.
Oczywiście wszystkich, którzy tu przyjeżdżają chętnie "oprowadzam" (frustruje mnie tylko ciagłe opisywanie przeszkód, które mają powstac, a których postawic wciąż nie mogę).

Jutro mam od dawna wyczekiwane spotkanie z koordynatorką projektu unijnego, właścicielem stacji i burmistrzem- liczę na przełom.
To jest mój numer- 727630302. Jak ktoś chce przyjechac, zapraszam-dzwońcie.
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Qajo pisze:Jutro mam od dawna wyczekiwane spotkanie z koordynatorką projektu unijnego, właścicielem stacji i burmistrzem- liczę na przełom.
3mamy kciuki :) .
Powodzenia.
Qajo
Kontakt:

Przełom faktycznie nastąpił, choc inny niż się spodziewałem. Nie będę was wtajemniczał w szczegóły, ale...
Zakładamy sekcję kolarką przy klubie Laworta. Jest to potrzebne do pchnięcia formalności z ramiena gminy. Szukam chętnych do owego klubu.
Proszę więc zgłaszajcie swoje kandytatury w takiej formie:
Mail o tytule "TEAM" na adres qajo@cykloza.pl. W treści wpiszcie swoje osiągnięcia i
umięjętności. Do maila załączcie maxymalnie 5 zdjęc i 1 film.
sprawa jest pilna.
Czlenson
Kontakt:

Post autor: Czlenson »

A jakies warunki uczestnictwa? :D Zebym pozniej z torbami nie poszedl jak mi przyjdzie skladki placic :o moga byc foty z jacuzzi?
GBN CREW

http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Koshal:
Łohohohoho! Wielki comeback! :-D
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

eee.. co ja wczoraj napisalem?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Koshal troche bluzgów bez ładu i składu, nawet słowa jakos szczególnie zrozumiałe nie byly ;)
Qajo
Kontakt:

To co formalnie nazwiemy sekcją kolarską będzie tak naprawdę teamem rowerowym Laworta.
Foty z jacuzzi spoko, pod warunkiem, że jesteś tam z fajnymy laskami...
Tom@s
Kontakt:

Post autor: Tom@s »

wohoo, Koshal, to Ty żyjesz?? a myślałem, że już wszystkie Peniole wyginęły... no może poza Qajem :D

Qajo, będę miał jakiś wolny weekend we wrześniu to może się wybiorę tam do Ciebie w końcu :D
43RIDE magazyn rowerowy
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

Om om kto tam ma blisko za tydzień relacje z tego dawać!!!
Qajo
Kontakt:

Jeśli ktoś zna, słyszał o organizacjach rowerowych (stowarzyszenia, grupy, związki, zrzeszenia itp.) Podkarpacia- podeślijcie nazwę, www, cokolwiek...
Dzięki.
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

www.rowery.rzeszow.pl ---> stowarzyszenie
ODPOWIEDZ