DunCon Mastiff - opinie

Sniper
Kontakt:

DunCon Mastiff - opinie

Post autor: Sniper »

Zamierzam sobie kupić tą ramę. Co o niej sądzicie ? Opłaca sie do niej brać 2półke ? Czekam na opinie jeżdżących na tym i nie tylko :)

http://www.duncon.pl/mastiff.html
Sniper
tupamaros
Kontakt:

Ja powiem tak

Post autor: tupamaros »

Ja poowiem tak-ramka fajno by wyglądała gdyby rury były wszystkie troszke grubsze i niepodobają mi sie tełożyska ślizgowe-czy ktoś wie czy dałobysie wymienić je na maszynowe-tesz sie do niej troche przymierzam al mówie te łożyska są dziwnawe i jeszcze jedno pytanie jakie łożyska są w DC Transalp maszyna czy ślizg?
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Poszukaj we wcześniejszych tematach bo sporo było już o amstaffie a co do ramki to całkiem spoko przejżyj posty to dowiesz się więcej
The Power Is On Your Side !!!
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

szkoda, że chodzi o Mastiffa ;)
"Hey ho lets go!"
EDI
Kontakt:

Post autor: EDI »

noh tez bym sobie takom sprawił tylko nic o niej nie wiadomo
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Bo poki co jest tylko 1 egzemparz chyba, moze 2. W sumie spoko sie buja, ale nie nadaje sie do jakiegos ostrego katowania... 2polka go zje chyba dosyc szybko, a wogole nie jest to jakas wybitnie mocna konstrukcja. Do jakiegos takiego freeridu lakkiego czy enduro to tak. Do dropow, hopkow wielkich i DH ogolnie to chyba niebardzo...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
ODPOWIEDZ