Rowerek do dirtu
Rowerek do dirtu
Witam
Chciałbym kupić sobie rower do dirtu.
Kasy za dużo nie mam bo z 800 zł.
Rower może być używany.
Moje wymaganie: Single speed, i oby nie amor duro albo rst(nie chciałbym wymieniać amora co 3-4 miesiące), no i jeszcze wolałbym hamulec tarczowy mechaniczny(bo tańszy) tylko na tył no i żadnych no-name'ów
Jestem początkujący skakać umiem średnio.
Rower mogę składać nawet od teraz do wiosny to dozbieram z 400-500 zł.
Jakbyście mi pomogli z wyborem części(wiem o co chodzi ale zawsze się boje że coś nie będzie pasować i tylko stracę na tym kasę)
Mam nadzieję że ktoś mi pomoże. (Szukałem podobnych tematów ale nic mnie nie interesowało)
Z góry dziękuje.
Chciałbym kupić sobie rower do dirtu.
Kasy za dużo nie mam bo z 800 zł.
Rower może być używany.
Moje wymaganie: Single speed, i oby nie amor duro albo rst(nie chciałbym wymieniać amora co 3-4 miesiące), no i jeszcze wolałbym hamulec tarczowy mechaniczny(bo tańszy) tylko na tył no i żadnych no-name'ów
Jestem początkujący skakać umiem średnio.
Rower mogę składać nawet od teraz do wiosny to dozbieram z 400-500 zł.
Jakbyście mi pomogli z wyborem części(wiem o co chodzi ale zawsze się boje że coś nie będzie pasować i tylko stracę na tym kasę)
Mam nadzieję że ktoś mi pomoże. (Szukałem podobnych tematów ale nic mnie nie interesowało)
Z góry dziękuje.
Jak masz 800zł to dozbieraj chociarz te 300-500zł i łap okazję na allegro. Ostatnio jest ich coraz więcej i to na wmiarę dobrych częściach. Wiem ze swojego doświadczenia że lepiej poczekać i kupić coś lepszego. A pozatym teraz i tak się sezon pomału kończy więc dozbieraj i kup coś na przyszły rok.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
warto szukac na allegro, za 1200 zima jestes w stanie naprawde dobry rower kupic.
ostatnio w pewnym powiatowym miescie widzialem ze w media expert sprzedawali Rometa Butterfly'a nowke za 1200!! czyli dla mnie mega cena za nowy dobry rower.
ostatnio w pewnym powiatowym miescie widzialem ze w media expert sprzedawali Rometa Butterfly'a nowke za 1200!! czyli dla mnie mega cena za nowy dobry rower.
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/