Ustawka Warszawa (sobota 11.09)
nie ma takiego bo w sumie co planowac przy tak duzej grupie osob... ja bede z 4 z falenicy (i think so) dodatkowo karl, rufus, bzp, przemo, barnej bizum, amoeb ;) gadalem ze sloniem, nie moze. bedzie pewnie lukasz na p3. i pewnie kogos pominalem, ale i tak juz jest 12 osob =] wiec ekipa sie zbeirze pewnie duuuza =]
(moze na miejscu podzielismy sie na dwie jak beda duuze roznice zdan ;0 )
(moze na miejscu podzielismy sie na dwie jak beda duuze roznice zdan ;0 )
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
O Barnej jeśli to Ty to pewnie ucieszy Cie wieść że Kamilek pewnie też wpadnie ;) Tylko prosze bez jakiejś masakry :P Nasza Łomiankowska ekipa pewnie sie zjawi tylko nie wiadomo w jakim squadzie. Bo wogóle kombinowaliśmy nad nocnym street'em ale sie zobaczy. Może wreszcie qmpel złoży swą rm7 to może też by wpadł i musimy wyciągnąć jeszcze jednego co mu sie nie chce jego dopiero co złożonego draga nigdzie dalej ruszać. Także postaramy sie ściągnąć jak najwięcej Łomiankowskich ziomqw :) A tak apropo to mam nadzieje że BZP nareszcie ujawi swoje ukryte umiejętności po za tymi manualami po następne piwo :P
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
redrock pewnie, że Wam pokaże! Nowe siodło :D
Jedyne co moge robić na mojej maszynie to wszystko związane z manualem, wheeliem i piwem, do niczego innego ten pierdolot sie nie nadaje, także bez podniet. Do zimy jeszcze troche czasu jest i nie chce go za wcześnie rozpierdoolić bo nie będe miał na czym jeździć. Wiadomo jak to boli.
Jedyne co moge robić na mojej maszynie to wszystko związane z manualem, wheeliem i piwem, do niczego innego ten pierdolot sie nie nadaje, także bez podniet. Do zimy jeszcze troche czasu jest i nie chce go za wcześnie rozpierdoolić bo nie będe miał na czym jeździć. Wiadomo jak to boli.
Inshi wpadaj na tym miejskim rowerq z czarnymi szprychami :P A co do niedzieli to Łomiankowskie ziomy chcą sie przejechać na sławetnego ns'a do Międzylesia bo tam ich jeszcze nie było. Ja tam też bym sie jeszcze raz przejechał ;) Jest więcej osób chętnych???
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452