[Kraków] Zawody na Łopacie

pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

a bedzie mial kto posprzatac? ;)
www.mudserwis.com
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

myślę że w ramach wpisowego
można by fundusz sprzątania zrobić xD
a tak wogóle to jak ma iść trasa ?
Slavvduro
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

Według mnie pierwszy wawoz-step down- dabl i hopa nad bandami potem juz jak szlo według mnie taka jest ciekawa ;)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
jelonfr
Kontakt:

Post autor: jelonfr »

pierwszy wawoz moze bedzie to zalezy czy do tego czasu cos ciekawego w nim powstanie :wink: ale cos sie pomysli zeby jechalo sie z poczatku no a potem po nowej trasie z hopa nad bandami :mrgreen:
Mlody 23
Kontakt:

Post autor: Mlody 23 »

Mysle ze nie wszyscy beda chcieli leciec hope nad bandami, i przez to moze byc mniej startujacych. No ale zobaczumy :)
pixo
Kontakt:

hopa nad bandami ma jedna wade (jak dla mnie) najazd jest po plaskim..
www.mudserwis.com
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

to sobie objedzie bandami.... płaski najazd nie żartuj wystarczy, że dolecisz dabla przed a potem nic nie kręcę i jakoś wklejam się. Nie przesadzajmy tam nie trzeba jakiejś bilionowej prędkości.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
jelonfr
Kontakt:

Post autor: jelonfr »

no wiecie jak sama nazwa wskazuje jest ona nad bandami wiec jak ktos jej nieleci jedzie przez bandy i po problemie :wink:
pixo
Kontakt:

Jozannie powiedzialem ze ciezko doleciec, jest łatwo bo jest bardzo dobrze wyprofilowane wybicie. Co nie zmienia faktu ze najazd jest plaski.

Edit: a i zapomnialem dopisac, objazd bandami dobry pomysl :)
www.mudserwis.com
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

pixo no wkoncu sami robilismy ten profil z Damiankiem ; d a co do najazdu to troche szkoda ze płasko no ale tam wszedzie jest płasko wiec niema co narzekac.
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Ziarnoo_krk
Kontakt:

Post autor: Ziarnoo_krk »

Trzynastego może lepiej nie :mrgreen:
jan.mikael
Kontakt:

Post autor: jan.mikael »

po co znowu robić trase po najprostszej i najmniej technicznej lini jaka jest na łopacie? Moja propozycje- równolegle do pierwszego wąwozu jest znacznie ciekawszy wąwóz z muldami, aż się prosi żeby trasa szła tamtędy, zwłaszcza że patrząc od góry jest to wersja dłuższa. Potem step down, kawałek po płaskim, i kawałek linia nowych band po prawej- już będzie ciekawiej. Na tej lini jest taka mała hopka przed bandą w prawo, wystarczy zrobić tam odbicie ( po prosto odgarnąc liście) i już wylatujemy na starą linię w połowie drugiego wąwozu. Dalej step up, i do wyboru trzy ciekawe opcje- albo przez bandę w prawo, trzy muldy, między drzewami i na sam dół przez step down i bande w prawo przy wallridach, albo opcja b) przy bandzie prosto i pierwsza w prawo na dwie hopy, dalej prosto muldami i koniec tak jak w opcji a) , albo opcja c) na tej bandziej prosto, tak jak na ten duży nowy stolik, przed nim odbicie w prawo i fajny odcinek z kilkoma nieprofilowanymi zakrętami, wylot na taką starą hopę przed wąwozem w prawo, i finisza przy wallridzie. Da się? Da. Puścicie trasę przez pierwszy wąwóz i nową trasę to na całej długości będa ze trzy zakręty, ma to jakis sens? Nie mam ochoty ścigac się po płaskim i do tego jeszcze bez zakrętów, zwłaszcza jak są tak ciekawe alternatywy.
dawniej mikael:)
młody Wąsu
Kontakt:

Post autor: młody Wąsu »

jan.mikael ma rację!!!Lepiej chyba żeby się ścigać po jakiś kolwiek zakrętach niż jechać tylko po asfalcie i kręcić do zmęczenia.A po drodze tylko są same chopy i asfalt i nic więcej.A z tych opcji wybrałbym A :D

I jeszcze jak już organizator się namyśli którą linie przejazdu wybrał to niech napisze tylko tak z kilka dni wcześniej.
szustaczek
Kontakt:

Post autor: szustaczek »

gdzie to dokladniej? daleko z sosnowca/katowic?
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
Jaszczur
Kontakt:

Post autor: Jaszczur »

szustaczek Jakies 40 min A4 z sosnowca do krakowa a pozniej musial bys sie z kims umowic kto ci pokaze gdzie to jest ale nie daleko :P
draah
Kontakt:

Post autor: draah »

No moim skromnym zdaniem fajnie by było jakby trasa leciała po tej lini zniszczonej przez leśniczego czy tam kogo. Trzy hopy w wąwozie, step up banda w prawo, trzy muldy, i dalej po korzeniach i tym ciasnym małym uskoku. Tam sie coś dzieje i jest w miare "dziurawo". Jak będzie znowu dużo płaskiego to będzie jak w Rzeszowie i kolesie na xc będą mieć lepsze czasy niż niektórzy w DH:)
wycieczki w góry
jan.mikael
Kontakt:

Post autor: jan.mikael »

szustaczek a ile Ty masz lat że nie wiesz gdzie jest Kraków?. Tylko mi tu nie wyskakiwać, że w temacie pisze "łopata", myślę że nie trzeba dużo oleju w głowie żeby to skojarzyć z Krakowem kiedy wszystkie posty piszą ludzie z Krakowa;]
dawniej mikael:)
draah
Kontakt:

Post autor: draah »

jan.mikael rządzisz! Zajebisty pomysł, te bandy po prawej a potem na step up, banda w prawo i dalej tak jak pisałem. Miszcz.
wycieczki w góry
ODPOWIEDZ