Nie zgubiłktos: czarnego AgangaPM
Nie zgubiłktos: czarnego AgangaPM
Mianowicie jade sobie Alejami kolo jubilata i mijam na przystanku autobusowym kolasia na czarnym agangu PM. Kolo wygladal jak by sie urawal z castingu do Baru i kumpletnie nie pasował do rowerka, ale nic, pojechalem dalej. Po chwili zatrzymuje sie na swiatlach a do mnie dojezdza ten kolo. Gadka gadka i kolo pyta ile kosztuje ten rower co ON ma! No to ja eee hmmm co? No okazalo sie ze kolo pozyczyl rower od kumpla ktory chce go sprzedac i takie tam. W kazdym razie chodzilo o cene i czy jakis moj kumpel nie chce kupic albo czy nie wiem gdzie najlepiej spylic.
Wszystko trochje dziwne nie dam glowy ale ten rowerek mogl komus zaginąć.
Rower to: czarny agang PM z tylu single track 24 cale i jakies tarczowki shimano, sprzodu rawka obklejona zoltymi logami "the". Mostek jakis dabomb minieme chyba. Amor czarny z magnezowymi goleniami bez naklejek(czyty czarny amor). Korba truvativ hazzefoler czy cos takiego (dyzlektykiem jestem i mam starszne problemy z nawzwami korb truvativa :P).
Wszystko trochje dziwne nie dam glowy ale ten rowerek mogl komus zaginąć.
Rower to: czarny agang PM z tylu single track 24 cale i jakies tarczowki shimano, sprzodu rawka obklejona zoltymi logami "the". Mostek jakis dabomb minieme chyba. Amor czarny z magnezowymi goleniami bez naklejek(czyty czarny amor). Korba truvativ hazzefoler czy cos takiego (dyzlektykiem jestem i mam starszne problemy z nawzwami korb truvativa :P).
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
qcor wiecej wiary w ludzi :)) moze on faktycznie ma kolege, ktory ma kolege, ktorego siostra ma chlopaka, ktory chce sprzedac ten rower... A tak mniej na powaznie to nawet jesli ktos sie po niego zglosi to juz chyba obejdzie sie jedynie smakiem, bo watpie zeby bylo mozliwe namierzenie tego typa.
Mowiles ze jakby z baru wyszedl - moze Ibisz?? :)
Mowiles ze jakby z baru wyszedl - moze Ibisz?? :)
"Words of wisdom - Full Face helmet"
no to jeszcze kilka wskazowek:
blondyn, ktorko obciety, na zelu, komora na tasmie na szyi, buty jakies takie pozerskie biale pod kostke... stal na 1. przystanku za jubilatem po stronie jubialta wiec pewnie gdzies tam sie wybieral gdzie autobki z tego przystanka jadą...
mowil ze mus ie zle na tym jezdzi, i ze wolal by inny rower, sztyca wysunieta chyba na maxa bo dluga w **** byla, koles w soomie normalny i to mnie zmylilo...
chcial za niego 1300zl
niestety nie bylem tai genialny i nie wzilem namiarow, bylem za bardzo zajety rozgladaniem się czy sie gdzies kumple nie czają
blondyn, ktorko obciety, na zelu, komora na tasmie na szyi, buty jakies takie pozerskie biale pod kostke... stal na 1. przystanku za jubilatem po stronie jubialta wiec pewnie gdzies tam sie wybieral gdzie autobki z tego przystanka jadą...
mowil ze mus ie zle na tym jezdzi, i ze wolal by inny rower, sztyca wysunieta chyba na maxa bo dluga w **** byla, koles w soomie normalny i to mnie zmylilo...
chcial za niego 1300zl
niestety nie bylem tai genialny i nie wzilem namiarow, bylem za bardzo zajety rozgladaniem się czy sie gdzies kumple nie czają
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066