Danger dobrze zrobiles.. Mnie na osiedlu kiedys gonily jakies dwa lumpy. Dosyc komicznie to wygladalo :) ale mimo wszystko nie zamierzalem sie zatrzymywac, chociaz byli tak nawaleni ze raczej przy mojej posturze nie mialbym wiekszych problemow, ale latwo sie mowi..
tak tak masa wersji 'a to bym zrobil'. panowie znajdzcie sie w podobnej sytuacji a zobaczycie ze postepowanie na zasadzie "a jeszcze go dobije" rzadko przychodzi komu do glowy. czlowiek jset zawsze madry po szkodzie a to ze pan mike uciekl to chyba dobre wyjscie. po co kusic los.
A co do DangerousMike to miałeś farta . I nie podniecaj sie tak bohaterze tylko sie juz za czesto Kolo Kocmyrzowskiego nie pokazuj ... chyba kumasz O>C>B
wiece chłopaki jak tak czytam te niektóre odpowiedzi ze byscie wrócili i mu najebali to mi si eśmiać chce!!!normalnie zlewa na maxa!!!chciałbym was zoabczyć w tej akcji!!!spierdalalibyście szybciej niż DM!!!/pozdROWER
No to ja powiem tyle .....miałes szczeście stary......bo jak to sobi ewyobrazam to by cie zaczal gonic i mial bys lipe....lekko mowiac....dobrze ze zdupcyles bo szkoda by bylo fajnego rowerka :P a najebać drecha- bezsensu.....i pokazałby sie tam jeszcze kiedys i by mu wyskoczyło 15 drechoow przed rower i co wtedy?? :/:/:/ zastanowcie sie co piszecie.....
taa.... napierdolisz temu jednemu, on zbierze kumpli... i wpierdoli ci 10ciu, i to nielekko, tylko do domu bedziesz sie czolgal... o ile sie na miejscu nie wykrwawisz :|
pierdziele. ja tam takich akcji nie mialem i ciesze sie ze sie dres wyjebal. nie chce mi sie zjezdzac e-matea ale głupio gada.
dangerousMike- pozdro i dobze ze spieradalales skoro byl starszy itd.
a dresow powinno sie wydupczyc wszystkich tylko ze ja sie tego nie podejme bo jestem rastuchem i takie akcje do mnie nie przemawiaja. a za biciem lezacaego tez nie jestem niezaleznie kim jest...
pozdro
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
trzeba bylo na schody go wciagnac, jakby sobie dobrze pier......... z nich to by mu sie odechcialo uganiac, albo zawrocic i na wheelie mu przez leb przejechac, nie cierbie skr........stwa