66 vs domain
Ja mam niby najniższy model 66 bo VF 2006, ale pracą bije domainy na głowe z tym że na rzecz domainów przemawia waga i wieksza uniwersalność zwłaszcza tych z U-turnem. Ja tam osobiście nie widze dużej róznicy między VF a wyższymi modelami, rzekłbym nawet że dobrze ustawiony VF może ładniej pracowac niż wyższe modele. To też zależy jaką kto lubi prace, ja lubię miękkie i leciutko przytłumione (niebieskie spręzyny). Zależy jeszcze co za jaką kase, ale jak bym miał dużo dopłacać do 66 to już wolał bym wziąść osobiście tąńszego domaina, a jak porównywalna cena to stanowczo 66.
http://maciek89.pinkbike.com/
MervisMaciek 89 a moim zdaniem rc i rc2x biją na głowe vf... u nas jest jedna traska a raczej fragment gdzie latwo to sprawdzic... rozped na maxa i wpada sie na takie muldy w lesie.. sa naturalne i maja taka amplitude ze nawet na fullu tak potrafi wytrząsnąć człowieka ze ledwo na rowerze sie trzyma;p i tam czuc roznice miedzy ssvf a hscv...
ale mniejsza o to..
co do domaina 302 to on moim zdaniem kiepsko pracuje i 66 vf byloby lepsze... ale co do pracy amora to kwestia gustu..
ale mniejsza o to..
co do domaina 302 to on moim zdaniem kiepsko pracuje i 66 vf byloby lepsze... ale co do pracy amora to kwestia gustu..
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt: