Bestbux.com hmm...

Pimpek
Kontakt:

Bestbux.com hmm...

Post autor: Pimpek »

Witam... Kumpel ostatnio podeslal mi link do takiej oto stronki Bestbux.com na ktorej to placa nam za klikanie w reklamy (wchodzenie na strony internetowe itp) Codziennie pojawia sie okolo 10 linkow na ktore mozemy wejsc. Za kazde wejscie po 20 sekund otrzymujemy 0.10 $ czyli dosyc atrakcyjna oferta ;)
* 10 klikniec dziennie = $ 1
* 20 osob zarejestrowanych z twojego linku kliknie po 10 razy = $ 20
* Dzienny zarobek= $ 21
* Tygodniowy zarobek = $ 147
* Miesieczny zarobek = $ 630

Gdy zobaczylem te wyliczenie pomyslalem ze 10 klikniec dziennie mnie nie zbawi hehe. Nawet jak dostane po tym 1 $ dziennie, po miesiacu uzbieram sobie na oponke xD Zawsze to cos ;) A cala ta praca zajmie nam doslownie 5 min . ;]

Oto link do strony : http://bestbux.info/

PS. Pieniazki wyplacamy przez PayPal, minimalna suma ktora mozemy wyplacic to 50 $ ktore da sie dosyc szybko uzbierac ;). Jak macie jakies pytania to piszcie smialo. Albo jezeli uwazacie ze temat z dupy to go won ;p Pozdro ;)
Keep smiling ;)
Stopek2
Kontakt:

Post autor: Stopek2 »

A sprawdziłeś czy rzeczywiście wypłacają pieniądze? Jeśli tak to spoko, jeśli nie to... :roll:
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

I sprawdź czy wirusów nie łapiesz :P

Pimpek pisze:Jak macie jakies pytania to piszcie smialo.
Jakieś "zapewnienie" że te pieniądze dostaniesz po klikaniu?
Warunki uczestnictwa (czy coś w tym stylu) wprowadzają jakieś ograniczenia (wiekowe może) do korzystania (tj "pracowania")?
http://brooce.pinkbike.com
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Nie dość że powinno tego tematu już tu nie być to autora ktoś powinien zbanować.
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

zgadzam sie z kaczorem.
temat w kosz a autora banem potraktowac

jest to kolejny system w ktorym gra konczy sie 0. Dodatkowo podal swoj link polecajacy bez wspomnienia o tym:)
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
Pimpek
Kontakt:

No niestety 50 $ sie jeszcze nie dorobiłem lecz przeczytalem na innych forach (czytalem o tym troche zanim zaczalem sie w to bawic) ze te pieniazki zeczywiscie sa wyplacane, jedynie czego potrzebujemy to konta paypal. ;) No i postanowilem przetestowac to na wlasnej skorze heh bo co mam do stracenia? no moze tlyko 5 min dziennie heh ^^ brooce O ograniczeniu wiekowym nic mi nie wiadomo, musisz miec tylko zalozone konto paypal (lub jakies inne tego rodzaju) i tyle ;) Tak jak mowilem, wielu rzeczy nie moge potwierdzic w 100 % i dlatego testuje to na wlasnej skurze i zobaczymy co z tego wyjdzie. :roll: ;)
Keep smiling ;)
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

Nie marnuj czasu w te zabawy. Sam kiedyś się w to bawiłem, uzbierałem +100dolarów, zleciłem wypłatę rok temu i dalej nic. Więc oszczędź. A są do tego różne multiclickery, które same za ciebie klikają w reklamy z tej strony.
Pimpek
Kontakt:

street-fighter Link do strony bezmyslnie skopiowalem z innego forum, zmieniony na poprawny ;).
eskimos28 Moze i masz racje, myslalem ze wiekszosc nie slyszala o tym wiec postanowilem napisac ;).
Keep smiling ;)
ODPOWIEDZ