Siemka. Właśnie jestem przed zakupem amorka i chciałbym posłuchać waszych opini na temat Marzocchi MZ Race :) Może ktoś posiada amorka tego typu, bardzo będe wdzięczny za wpisy :) POZDRO wszystkim !
ee to ma tlumienie?
moja opoinia : ******. skrzeczy, piszczy, treszczy, nie ugina sie , psuja sie slizgi i w sumie rozjebany jest po 4 miechach. bo niecego sie nie nadaje...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no ze sie zrzygal ojejem to nie pisalem bo to chyba oczywiste w tym stanie.....
kazdy marzoch ma tlumienie hydro, chyba nawet te z prezyna powietrzna..
do dupy amor, nie warto go brac, tak samo exr nie do skoakania i dirtu, te amory nadaja sie jedynie do crossu, amory po kilku miechach strzelają i dostają luzów
hm.... to teraz jestem w kropce :( Co moge kupić w cenie 500-600zł by mi się nie rozwaliło. Rama jaką posiadam to Dragstar 14" wykorzysty wany do streetu :)
hm... Myślałem że MZ Race sprosta moim wymaganiom a tu się dowiaduje takich rzeczy :( nie dobrze. W takim razie czekam na jakieś propozycje.
Słuchaj co to jest ten nsa, a tak poza tym to o DURO też nie miłe rzeczy słyszałem. Teraz to wogóle nie wiem co wybrać. Aktualnie śmigam na rozwalonym RST Aerosa TL (wyleciały golenie, wkręciłem piny by nie wypadały to korona zrobiła się masakrycznie luźna). Potrzebuje jakiejś decyzji, a nie wiem co wybrać. A z suntoura co proponujecie koło 500zł
kurwa ***** jakim prawem zrobiles sobie na dh zonie nicka takiego jak moja ksywa ! skoro wiesz ze w slupsku jest ktos taki jak focus! normalnie mnie wkurwiles
kurwa ***** jakim prawem zrobiles sobie na dh zonie nicka takiego jak moja ksywa ! skoro wiesz ze w slupsku jest ktos taki jak focus! normalnie mnie wkurwiles