Suport Octane One - problem
-
- Kontakt:
Suport Octane One - problem
witam! ostatnio zakupiłem suport Octane One. Po dwóch jazdach coś się w nim chyba spieprzyło. Mianowicie gdy staje na pedały i zaczynam pedałować to co jeden obrót korby z suportu słychać "tryk, tryk, tryk...". Co waszym zdaniem jest nie tak??
-
- Kontakt:
o tym suporcie bylo wiele pisane na BA:
Powiem krótko, z własnego doświadczenia:
1szy taki suport rozleciał mi się totalnie na kawałeczki po 4 dniach jazdy, bez żadnych skoków
wymienili mi go na gwarancji.
2gi taki suport rozleciał mi się po 2 dniach lajtowej jazdy po lesie.
Na szczescie udalo mi sie dostac kase z powrotem.
Z doświadczenia innych:
Rekordowo, kumplowi rozleciał się po 1 dniu jazdy w dircie, innemu po tygodniu enduro.
To jest właśnie jakość tej marki, w kwestii suportów. Nie wiem czy jest tu coś jeszcze do dodania... No może to że wczesniej jezdzilem 3 sezony na gigapipe i sprzedalem go jeszcze jako sprawny. Obecnie tez jezdze na gigapipe i wszystko gra.
"życzę wam dobrych wyborów w życiu".
Bombell jak widac z octanem wszystko jest mozliwe. Swoją drogą, co mają do rzeczy pedały?
:D
pozdro
Powiem krótko, z własnego doświadczenia:
1szy taki suport rozleciał mi się totalnie na kawałeczki po 4 dniach jazdy, bez żadnych skoków
wymienili mi go na gwarancji.
2gi taki suport rozleciał mi się po 2 dniach lajtowej jazdy po lesie.
Na szczescie udalo mi sie dostac kase z powrotem.
Z doświadczenia innych:
Rekordowo, kumplowi rozleciał się po 1 dniu jazdy w dircie, innemu po tygodniu enduro.
To jest właśnie jakość tej marki, w kwestii suportów. Nie wiem czy jest tu coś jeszcze do dodania... No może to że wczesniej jezdzilem 3 sezony na gigapipe i sprzedalem go jeszcze jako sprawny. Obecnie tez jezdze na gigapipe i wszystko gra.
"życzę wam dobrych wyborów w życiu".
Bombell jak widac z octanem wszystko jest mozliwe. Swoją drogą, co mają do rzeczy pedały?

pozdro
-
- Kontakt: