Poprawka , cena normalna jak na miśki. Jak chcesz oponę 900 gram to nikt Ci nie broni , pojedź nią tylko w zakręcie lub po ostrych kamieniach. Ciekawe czy dużo z niej zostanie.
KaczorAC1 waga jak maxxis. A co do tego, ze misiek jest ust to opony ust moga byc lzejsze niz nie ust Rozmiary natomiast dla mnie gówno znacza. Co za róznice mi robi ze np. minion 2.5'' jest wezszy od wiekszosci konkurencji w 2.5'' jak trzyma od nich lepiej.
rozmiary sa w kazdej oponie inne.Opona speca fro 2,5 jest takiej samej szer jak minion 2,7...szkoda tylko ze tak sie rozmiarami róznią bo jak by nie patrzeć każda rama ma ograniczenia co do rozmiaru opony...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
KaczorAC1 spoko, sam od wszystkich opon jakie próbowalem na przód zdecydowanie wole miniona 2.5'' niz cokolwiek innego z co próbowałem, a w biku dh poza wetami nigdy innego rozmiaru nie przerabialem
fajna oponka ciekawe jak bd sprawdzać się na trasie. A co do Schwable to ja jeżdżę na Big Betty i mam ich serdecznie dość. Na samym zjeździe z Glinnego złapały 7 snake`ów. Do tej pory jeździłem tylko na Schwalbe`ach ale teraz zastanawiam się nad zmianą na Maxxis`a podobno fenomenalnie trzymią w zakrętach...
Jeżeli cena będzie na podobnym pułapie co w US.. to może w tym roku, skusze sie na komplet miśków. Teraz zostaje czekać na cenę, jaka ustali dystrybutor.