Schwalbe Fat Albert 2.4 czy... ?
Schwalbe Fat Albert 2.4 czy... ?
Chcę oponki do Fr i jak narazie jestem nastawiony na komplet zwijanych fat albert 2.4. Czy warto je brac (149 pln/ sztuka) ? Czy moze lepiej wziąc cos innego ? Zwracam uwagę na masę.. Fat alberty waża 750 g i to mi sie podoba 

kamillr jezdziles na nich ze tak piszesz czy tylko slyszales?
Screamer mam te oponki od poczatku sezonu i zlego slowa nie powiem trzymaja bardzo dobrze, nie scieraja sie zbyt szybko, jedynym minusem jest stosunkowo wysoki profil opony. Fakt maja cienkie scianki, jednak ciezko zlapac w nich snake'a, mi do tej pory sie nie udalo, a uzywam z cisnieniem przewaznie 1,8/2,0 i detkami schwalbe extra light.
Screamer mam te oponki od poczatku sezonu i zlego slowa nie powiem trzymaja bardzo dobrze, nie scieraja sie zbyt szybko, jedynym minusem jest stosunkowo wysoki profil opony. Fakt maja cienkie scianki, jednak ciezko zlapac w nich snake'a, mi do tej pory sie nie udalo, a uzywam z cisnieniem przewaznie 1,8/2,0 i detkami schwalbe extra light.
Minion 2,35
+ Super przyczepnosc na ziemi , korzeniach i kamieniach , cena
- Ciezsza , slabo sie czysci , slaba przyczepnaosc na mokrym
BigBetty 2,4 TC
+ Dobra przyczepnosc na korzeniach i ziemi ,lzejsza , wolniej sie sciera , szybko sie czysci
- Slabiej trzyma na mokrym ( ale zawsze lepiej niz minion)
Poza tym Betty jest szersza od Miniona. Czesciej ciolem Miniony niz Betty.
Wybor nalezy do Ciebie
+ Super przyczepnosc na ziemi , korzeniach i kamieniach , cena
- Ciezsza , slabo sie czysci , slaba przyczepnaosc na mokrym
BigBetty 2,4 TC
+ Dobra przyczepnosc na korzeniach i ziemi ,lzejsza , wolniej sie sciera , szybko sie czysci
- Slabiej trzyma na mokrym ( ale zawsze lepiej niz minion)
Poza tym Betty jest szersza od Miniona. Czesciej ciolem Miniony niz Betty.
Wybor nalezy do Ciebie
-
- Kontakt: