Krk Marou w Krakowie?

rider_krk
Kontakt:

Krk Marou w Krakowie?

Post autor: rider_krk »

wie ktoś czy/gdzie można dostać te ochraniacze w naszym pięknym mieście? i w jakiej cenie? widziałem je jakiś czas temu na allegro i gdzieś w sklepie internetowym od 79- 109 jakoś
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Mozliwe ze maja w mud-serwisie. Ale wybij sobie te ochraniacze z glowy. Szkoda zdrowia i pieniedzy, bo to naprawde straszne gowno. Dorzuc grosza i kup 661. Mialem Marou, nawet 2 razy, wiec wiem co mowie...
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

groochas mądrze mówi, jak kupowałem swoje ochraniacze na kolana to też myślałem nad krk. Pożyczyłem od kolegi na jeden wypad żeby na własnej skórze przekonać się co i jak, no i faktycznie okazały się straszną kupą :)

od siebie mogę polecić 661 kyle straity. Może troszkę więcej grosza kosztują, co tez nie było mi na rękę, jednak są na prawdę super!
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

a ja jeżdżę od 2 lat w marou i jestem z nich bardzo zadowolony. 661, nowe Foxy czy POC kosztują 2-3 więcej, a na pewno nie są tyle razy lepsze. Marou chroni kolano na dużej powierzchni, prawie z każdej strony. Czego nie można powiedzieć o konkurencji.
Podobno ma się pojawić nowy model gąbek KRK. Mam nadzieję, że będzie to ewolucja w dobrym kierunku. Przydałby się jakiś kawałem plastiku od przodu.
pozdro

frango
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

no straity sa fajnie ale tez nie genialnie. Jak wyjebałem to pomimo ze mi sie nie zsunał miałem dziure w kolanie , wiec tez bez cudów.
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

frango przeciez nikt nie kaze Ci jezdzic w innych skoro jestes zadowolony z tych:) , tylko wiekszość opini od ludzi jezdzacych FR/DH jest raczej niepochlebna. No ale przeciez to są ochraniacze do streetu zeby dobrze wchodzily pod spodnie, i w tym akurat sie spisuja sie dobrze :)
www.mudserwis.com
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

Ależ ja na razie nie zamierzam jeździć w innych, tylko wyrażam moją opinię, która jest odmienna od opinii groochasa. Większość? Jaka większość? Ja widzę jedną opinię...
pozdro

frango
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

frango ale przeciez forum to nie jedyne zrodlo informacji... przynajmniej dla mnie..

EDIT: Powiedziales ze kosztuja 2 razy wiecej i nie sa tyle razy lepsze. Nie wiem co to znaczy ze ochraniacze sa 2 razy lepsze od drugich, ale mialem marou teraz mam 661 Kyle Straity i są duzo duzo lepsze, wiadomo nie ma ochraniaczy idealnych :) takze bez cisnien bo nie mialem zamiaru Cie atakowac swoim poprzednim postem. Pozdrower
www.mudserwis.com
ODPOWIEDZ