Krk Marou w Krakowie?
Krk Marou w Krakowie?
wie ktoś czy/gdzie można dostać te ochraniacze w naszym pięknym mieście? i w jakiej cenie? widziałem je jakiś czas temu na allegro i gdzieś w sklepie internetowym od 79- 109 jakoś
groochas mądrze mówi, jak kupowałem swoje ochraniacze na kolana to też myślałem nad krk. Pożyczyłem od kolegi na jeden wypad żeby na własnej skórze przekonać się co i jak, no i faktycznie okazały się straszną kupą 
od siebie mogę polecić 661 kyle straity. Może troszkę więcej grosza kosztują, co tez nie było mi na rękę, jednak są na prawdę super!

od siebie mogę polecić 661 kyle straity. Może troszkę więcej grosza kosztują, co tez nie było mi na rękę, jednak są na prawdę super!
a ja jeżdżę od 2 lat w marou i jestem z nich bardzo zadowolony. 661, nowe Foxy czy POC kosztują 2-3 więcej, a na pewno nie są tyle razy lepsze. Marou chroni kolano na dużej powierzchni, prawie z każdej strony. Czego nie można powiedzieć o konkurencji.
Podobno ma się pojawić nowy model gąbek KRK. Mam nadzieję, że będzie to ewolucja w dobrym kierunku. Przydałby się jakiś kawałem plastiku od przodu.
Podobno ma się pojawić nowy model gąbek KRK. Mam nadzieję, że będzie to ewolucja w dobrym kierunku. Przydałby się jakiś kawałem plastiku od przodu.
pozdro
frango
frango
-
- Kontakt:
frango ale przeciez forum to nie jedyne zrodlo informacji... przynajmniej dla mnie..
EDIT: Powiedziales ze kosztuja 2 razy wiecej i nie sa tyle razy lepsze. Nie wiem co to znaczy ze ochraniacze sa 2 razy lepsze od drugich, ale mialem marou teraz mam 661 Kyle Straity i są duzo duzo lepsze, wiadomo nie ma ochraniaczy idealnych
takze bez cisnien bo nie mialem zamiaru Cie atakowac swoim poprzednim postem. Pozdrower
EDIT: Powiedziales ze kosztuja 2 razy wiecej i nie sa tyle razy lepsze. Nie wiem co to znaczy ze ochraniacze sa 2 razy lepsze od drugich, ale mialem marou teraz mam 661 Kyle Straity i są duzo duzo lepsze, wiadomo nie ma ochraniaczy idealnych

www.mudserwis.com