Kilka pytań

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ej jezdisz na klamkach acora :] tych za 35 (czerwone :])

ja jezdze i sa super. grube, nie gna sie, maja skrecanie lozuw (ktore i tak nie sa duze) sa na dwa palce no i dzialaja i SA TANIE.

w porownianiu z tektro to niebo a ziemia...

no dobra to jak manetka za 65 to niech kupi sobie altusa zamiast sory i potem sie zmieni wraz z kupnem napinacza :P

i jeszcze raz mowie klamki acora i vki acora (z boosterem acora :P) dzialaja zajebiscie :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

na v-kach acora nie jeździłem ale na klamkach tak
sam mam klamy tektro i są wypas :P
Mejste
Kontakt:

Post autor: Mejste »

Dzięki wszystkim za rady! Postanowiłem, że jednak wezme tą korbe i support, co wam wcześniej pokazywałem. Kasete zostawie ze starego bike`a to samo z przerzutkami (jakieś qilongi - ******* jakich mało, ale przynajmniej biegi zmieniają :)) Hample pewnie bede musial kupic nowe (tylni mi juz ledwo dziala, a z przodu mam tarczowke), ale to najmniejszy ból. Wezme te shimano za 27 zeta plus boostery. Z klamkami się zastanowie. Jak mi starczy kasy kupie jakieś nowe, a jak nie to zostawie stare.Łańcuch również ze starego wezme, chyba że nie będzie pasował... A napinacz to może dokupie jak jakies urodzinki bede mial czy cos w tym stylu :D
Mejste
Kontakt:

Eee a gdzie mozna kupic te vki shimano za 27 zeta? Podajcie adres stronki, please. I do tych klamek tektro, albo acora tez podajcie adresy. :)
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

dirt trial i zjazd w jednym? czlowieku przeciez to jest laczenie wody z ogniem!
Hardcore rulez!
gg: 846952
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

no przeżutki możezz nie przełożysz bo hak mozesz mieć inny :P Jak stry bike miałeś strasznie lipny to mogłeś mieć wolnobieg więc też sobie nie przełożysz :P
A jak kupisz nowy hamulec to z lipną klamką tez moze to działąc nie za specjalnie wieć jak masz bardzo lipne te strare częsci to nie zmieniał np. pół napędu :P
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nieumiem podac netowych adresow :p ja wchodze dosklepu u mnie w miescie i kupuje :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Mejste
Kontakt:

[quote="Simonz"]dirt trial i zjazd w jednym? czlowieku przeciez to jest laczenie wody z ogniem![/quote]

Nie dirt trial i zjazd tylko rower na jezdzenie po miescie i skakaniu po hopkach :) Wiem, że może to nie realne, ale jak się uprę to zrobie taki rower jaki bedzie mi pasował.

[quote="Dex"]no przeżutki możezz nie przełożysz bo hak mozesz mieć inny :P Jak stry bike miałeś strasznie lipny to mogłeś mieć wolnobieg więc też sobie nie przełożysz :P[/quote]

Fakt, wogóle o tym nie pomyślałem :/ No, ale zobaczymy, może beda pasować :P A jak nie to jeszcze trzeba bedzie sie w ulotkach zatrudnić :)

[quote="Cszyvy"]nieumiem podac netowych adresow :p ja wchodze dosklepu u mnie w miescie i kupuje :][/quote]

Heh Gostynin to nie wawa. U mnie to jedynie jest hurtownia rowerków Hasa i jeszcze jeden sklep Krossa, no ale może coś będzie, albo zamówią :)
Mejste
Kontakt:

Powiedzcie mi jak na tych filmach ludzie jezdza do tylu? Czy to jakis inny naped maja że jak kreca do tylu to jada do tylu? Jak takie cos moge zrobic u siebie bym mogl jezdzic tez do tylu?
ODPOWIEDZ