Co do samego pytania postawionego w temacie to wybrałbym X2... ale to ze względu, że sam go używam:) I sobie chwale:) na pewno łatwiejszy i przyjemniejszy serwis (typu odpowietrzenie i wymiana klocków) (niż wszystkie avidy) dostępność części jest ogromna do Hope'a, wykonanie powala, a wygoda klamki (według mojej opinii) bije na łeb hayes'a i wszystkie avid'y-ale kto co lubi (może to sprawa tych nawiercanych otworów na klamce (heh^^) Rajder Moge mocno potwierdzić Twoją opinnie... V2 to potwór pózniej jest Code (ale ciezkie) póżniej M4 (które jest lżejsze o 10 gram od juicy. Człowiek, który waży 95 kg napisał mi o V2 tak" Serio, jest dramatycznie mocny. Modulacja odrobinkę gorsza niż M4 ale siły jest chyba z 3razy tyle."
co do siły - Gustav > Saint > Code
modulacja (wg. mnie) Saint = Code > Gustav
osobiście brałbym sainta, jeździłem na nim jakieś 2-3 miesiące i było na prawdę dobrze.
co do siły - Gustav > Saint > Code
modulacja (wg. mnie) Saint = Code > Gustav
osobiście brałbym sainta, jeździłem na nim jakieś 2-3 miesiące i było na prawdę dobrze.
Jak chcesz duza sile to Magura Luise, tylko modulacja troche slaba. Jak ktos pisze ze Juicy 5 albo jakies Code 5 itp to kosy to niech sie przejedzie na Luisach