Jaki amor do FR/DH do 1300zł ? Do sztywniaka (NS Surge)
Jaki amor do FR/DH do 1300zł ? Do sztywniaka (NS Surge)
Jak w temacie, jaki amor jest najlepszym rozwiązaniem do NS Surge do 1300 zł ? Proszę o propozycje i ewentualne aukcje.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kramon srali maziali, a nie wertepy!
praca liniowa czy progresywna?
ok, whatever.
Marzocchi 66rc/rc2x/rcv/sl/rc3 i z1/150
Rock Shox totem/domain 318 coil/u-turn bądź lyrik
Manitou (jeśli dbasz o niego odwdzięczy Ci się tym samym) Sherman/Travis/ Nixon
Fox (tylko tu ciężko będzie się zmieścić w 1300zł) jak pisano: 36/talas/rc2
pozdrower
praca liniowa czy progresywna?
ok, whatever.
Marzocchi 66rc/rc2x/rcv/sl/rc3 i z1/150
Rock Shox totem/domain 318 coil/u-turn bądź lyrik
Manitou (jeśli dbasz o niego odwdzięczy Ci się tym samym) Sherman/Travis/ Nixon
Fox (tylko tu ciężko będzie się zmieścić w 1300zł) jak pisano: 36/talas/rc2
pozdrower
-
- Kontakt:
Mam ta rame wiec sie moge wypowiedziec, miałem Foxa 36 talas rc2 wiec tez sie moge wypowiedziec, a teraz mam 66rc, wiec juz wogole :P
Fox jak najbardziej, geometria jest cudowna, ale jak co to z zadna gowniana sprezyna powietrzna (miałem i wiem jak to pracuje, moj znajomy tez miał i tez narzekał) tylko zwykła stalowa, choc ja bym wolał nie dopłacać i kupić zwykłe 66rc2x, ja mam 66rc i dla mnie jest idealnie, tylko ze ja lubie choppery, a rc jest niesamowicie wysokie, kto co lubi, mi to osobiscie pasuje, jezeli lubisz wysokie amortyzatory bierz 66rc w ciemno, praca jest cudowna, wole zdecydowanie ja niz prace Foxa, jeżeli wolisz coś nizszego to tak jak pisałem 66rc2x, ktore pracuje praktycznie tak samo jak rc, a jest nizsze, no albo Foxa van, choc ja osobiscie skłaniał bym sie ku Marcokowi.
Fox jak najbardziej, geometria jest cudowna, ale jak co to z zadna gowniana sprezyna powietrzna (miałem i wiem jak to pracuje, moj znajomy tez miał i tez narzekał) tylko zwykła stalowa, choc ja bym wolał nie dopłacać i kupić zwykłe 66rc2x, ja mam 66rc i dla mnie jest idealnie, tylko ze ja lubie choppery, a rc jest niesamowicie wysokie, kto co lubi, mi to osobiscie pasuje, jezeli lubisz wysokie amortyzatory bierz 66rc w ciemno, praca jest cudowna, wole zdecydowanie ja niz prace Foxa, jeżeli wolisz coś nizszego to tak jak pisałem 66rc2x, ktore pracuje praktycznie tak samo jak rc, a jest nizsze, no albo Foxa van, choc ja osobiscie skłaniał bym sie ku Marcokowi.
http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/
-
- Kontakt: