POINT... poległ totalnie:)
na moje w takich warunkach jak to sie stalo to z każdą rama moglo byc tak samo, a ze akórat trafilo na pointa... :D:D wszystkie łączenia(spawy) mają sowje pewne granice i to jest naormalne ze pąkają , odlatują w takich momentach, przy takich pierdolnięciach to standard i nikt mi nie powie ze jak to np by byl drag czy agang to by nie jeblo :) jeblo by na bank :)
pozdro for all bikers
pozdro for all bikers
-
- Kontakt:
Nie piszcie "ch**owa rama" skoro co drugi post zawiera stwierdzenie "Point nareszcie poległ"
Skoro po takim czasie, na pewno wiemy o tylko jednym rozpieprzonym poincie, to chyba niezle (zajebiscie) swiadczy o tej ramie!
i nie pisze tego tylko dlatego, ze sam ją mam:P
Skoro po takim czasie, na pewno wiemy o tylko jednym rozpieprzonym poincie, to chyba niezle (zajebiscie) swiadczy o tej ramie!
i nie pisze tego tylko dlatego, ze sam ją mam:P
Kupie adapter do Hayes'a na 203mm do tyłu
-
- Kontakt:
dtyuy
ozs morde,kongratulejszyn,ku.rwa za tego pointa,az mnie ciarki przezzły,bo mam to samo,coprawda nie w takich warunkach jezdze może ze wzgledu na sprzęt troche,ale jak to ciamek kiedyś powiedział gówniany sprzęt nie może uniemożliwiać może tylko utrudniać..no to moze mi zbyt utrudnia..hehe.Pointy i tak wymiatają ze wzgledu choćby na stosunek cena\jakość.ciekawe kiedy mi pierd.olnie
IGNORANTION is BLISSSssss...