W Łodzi skradziono rower

Borek
Kontakt:

W Łodzi skradziono rower

Post autor: Borek »

Poniżej zamieszczam ogłoszenie nieszczęśliwego kumpla, który jakies 6 godzin temu w Łodzi stracił rower.

Rower "KYNAST";
rama męska, koloru - Ciemny grafit, leciutko metalizowana;
srebrny napis na ramie "KYNAST", lekko zdrapany;
cały osprzęt - STX;
z dodatków: czerwone światełko tylne, rogi - srebrne, uchwyt na bidon - czarny, licznik SIGMA 500 - stary i ledwo działający, ma zamontowany uchwyt na tylny błotnik;
skrzypiące siodełko, przednia opona bardzo zjechana firmy GOVIND, tylna w troche lepszym stanie - zwykły STOMIL;
charakterystyczna cecha - prawa manetka nie ściąga biegów w dół (działa sporadycznie);

Sam nigdy nie widzialem tego roweru i nie jestem w stanie nic wiecej na jego temat powiedziec. Za ewentualna pomoc z gory wszystkim dziekuje. Oto mail kumpla: mikolainio@wp.pl

P.S. Wiem, ze szanse sa male, ale nawet w Lodzi rowery czasem sie znajduja - pozdrowienia dla Grubego i Ziq'a :)
Wiertło w kolano złodziejowi!!!
79654827508
Kontakt:

Post autor: 79654827508 »

uuuuu
wiesz popytaj to może jak dojdziez to odkupisz go za jakieś 50 zl wkońcu nienapisałeś ze ma teleskop(a taie chodzą po 200zł poobno)
Memento Mori
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

No strata każdego roweru to wielka szkoda ale napisz czy miał amora i gdzie go skrojili ?? Pozdro 600
nicooo
Kontakt:

Post autor: nicooo »

Hej. To ja jestem tym nieszczesliwym kumplem Borka. Wiec dodam jeszcze, ze rowerek mial 7 lat, wiec nic specjalnego. Bez amorów, a napis na ramie - to naklejka, wiec moze jej juz nie byc. Cala akcja dziala sie na stokach, doslownie w ciagu kilku chwil - ludzie, uwazajcie !!!!

Pozdrawiam
Kontakt:

Post autor: EmBond »

to nielicz na to że się znajdzie bo ciężko będzie :P co ci złodzieje widzą w rowerach ja pier.... tylko człowieka rozzłościć potrafią
The Power Is On Your Side !!!
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

jak to co widza w rowerach? to samo co w telefonach komorkowych, torebkach, czy radiach samochodowych - szanse na szybki zarobek... jakbym takiego dopadl to tez bym w nim znalazl szanse na zarobek, sprzedalbym typa na czesci, albo na obiady do jakiejs chinskiej knajpy >:|
ODPOWIEDZ