Poniżej zamieszczam ogłoszenie nieszczęśliwego kumpla, który jakies 6 godzin temu w Łodzi stracił rower.
Rower "KYNAST";
rama męska, koloru - Ciemny grafit, leciutko metalizowana;
srebrny napis na ramie "KYNAST", lekko zdrapany;
cały osprzęt - STX;
z dodatków: czerwone światełko tylne, rogi - srebrne, uchwyt na bidon - czarny, licznik SIGMA 500 - stary i ledwo działający, ma zamontowany uchwyt na tylny błotnik;
skrzypiące siodełko, przednia opona bardzo zjechana firmy GOVIND, tylna w troche lepszym stanie - zwykły STOMIL;
charakterystyczna cecha - prawa manetka nie ściąga biegów w dół (działa sporadycznie);
Sam nigdy nie widzialem tego roweru i nie jestem w stanie nic wiecej na jego temat powiedziec. Za ewentualna pomoc z gory wszystkim dziekuje. Oto mail kumpla: mikolainio@wp.pl
P.S. Wiem, ze szanse sa male, ale nawet w Lodzi rowery czasem sie znajduja - pozdrowienia dla Grubego i Ziq'a :)
W Łodzi skradziono rower
W Łodzi skradziono rower
Wiertło w kolano złodziejowi!!!
-
- Kontakt:
Hej. To ja jestem tym nieszczesliwym kumplem Borka. Wiec dodam jeszcze, ze rowerek mial 7 lat, wiec nic specjalnego. Bez amorów, a napis na ramie - to naklejka, wiec moze jej juz nie byc. Cala akcja dziala sie na stokach, doslownie w ciagu kilku chwil - ludzie, uwazajcie !!!!
Pozdrawiam
Pozdrawiam