Oszust z Jeleniej Góry - BikerJG cd...

0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

coz sa sprzedajacy i jest BikerJG ktory lubi robic sobie i innym problemy :) do tego jego zachowanie jak na 13 latka " jak mnie przeprosisz to porazmawiamy bo jak nie przeprosisz to nie mamy o czym gadac " .... ehhh... postrasz go jeszcze mama albo tata :D
mathieu_88
Kontakt:

Post autor: mathieu_88 »

BikerJG kiedy pytałeś mnie o zgodę?? Bo chyba nie mnie tylko mojego brata, któremu naubliżałeś na forum, a on odwdzięczył Ci się tym samym przez gg... Proszę Cię bardzo wstawiaj rozmowy ze mną, ale jedynie w formie mp3 lub innego pliku dźwiękowego. Bo wyssaną z palca rozmowę każdy sobie może napisać... Nie mam nic do ukrycia. Ale tak jak mówię, możesz wrzucić rozmowę gdzieś na serwer w formie dźwiękowej i wtedy pogadamy oraz skonfrontujemy z tymi "bluzgami i groźbami" o których Ty tu ciągle piszesz. Poza tym w zeszły poniedziałek, dzwoniłem do Ciebie 6 razy z kolei, a Ty 6 razy się rozłączałeś. Masz nagrane wszystkie 6 rozmów?? Czy tylko te, które Tobie odpowiadają??

B.Z. ok, masz rację, mógł to być także błąd poczty. Ale skoro BikerJG jest taki uczciwy i był gotowy przyjąć zwrot, to po co najpierw wysyła prośbę o dane do przelewu, po czym jak je dostaje twierdzi, że takowy już zrobił?, nie podpierając się żadnym dowodem - mówię o jakimś potwierdzeniu dokonania przelewu. A teraz wypisuje jeszcze historie, że był poza domem i nie mógł tego przelewu zrobić. Sam gość sobie przeczy.

BikerJG pisze:lecz gosciu od tygodnia mnie wyzywa, a ja napisalem "niedorozwiniety" i jestem zly?
czy wyzywaniem i grożeniem nazwiesz też próbę rozmowy z Tobą, kiedy powiedziałeś, że oddzwonisz za 30min, po czym po godzinie "raczyłeś" napisać na gg, że to ja Ciebie oszukuję?? Nawet na głupi telefon do kupującego Cię nie stać, albo się rozłączasz albo nie oddzwaniasz - z czego wniosek jest prosty. Ktoś tu ma coś na sumieniu...
[url]http://sroczka.pinkbike.com/[/url]
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Ja5 (15-09-2009 16:18)
masz mnie przeprosic, ja przeprosze ciebie, i bedzie ok
scott spodnie (15-09-2009 16:18)
Nie nie wystawie ci reki !!
musze leciec
mam zajecia zaraz
scott spodnie (15-09-2009 16:18)
naraz
pogadamy pozniej
bede ok 21 na gg
scott spodnie (15-09-2009 16:19)
ok
Ja5 (15-09-2009 16:19)
narka

Chcem sie dogadac, przeprosic za blad, kazdy moze sie ******** ale jak mam przyjac zwrot komus z kim chce sie dogadac, a on wypisuje na forum jaki ze mnie gnoj..

Czekam na wiadomosc, glupie przepraszam ze zmieszal mnie z blotem i GROZIL i sprawa jak dla mnie zalatwiona.

Juz sie nie wypowiadam.
Czesc
owczar
Kontakt:

Post autor: owczar »

BikerJG pisze:Chcem
ale nie mogem* bo mniem* nie przeprosił :twisted:

* błędy zrobione celowo
BikerJG pisze: napisalem, wyjechalem na 3 dni z miasta, powiedzialem ze przelew wyslany dlatego ze bylem daleko od domu, gdy uslyszalem wyzwiaska poprostu tego nie zrobilem, nie chce mi sie juz tlumaczyc.

Jak dla mnie to olewanie klienta lub celowe wprowadzenie klienta w błąd. Wybierz sobie. W każdym razie nie świadczy dobrze o Tobie.

Dziwne, że Tobie każdy grozi, a Ty biedny doświadczony handlowiec spuszczasz spodnie do ru**** w du** chociaż przecież z tego co piszesz to każdą sprawę wygrałbyś w sądzie...
mathieu_88
Kontakt:

BikerJG pisze:Chcem sie dogadac, przeprosic za blad, kazdy moze sie ******** ale jak mam przyjac zwrot komus z kim chce sie dogadac, a on wypisuje na forum jaki ze mnie gnoj..

Takich spraw chłopczyku nie załatwia się przez gg. I jeśli chcesz się z kimś dogadywać to czekam na Twój telefon, a nie w kółko piszesz na gg do mojego brata. Ja z Tobą przez gg się nie kontaktowałem i chyba należało by to wziąć pod uwagę.

BikerJG pisze:Czekam na wiadomosc, glupie przepraszam ze zmieszal mnie z blotem i GROZIL i sprawa jak dla mnie zalatwiona.
Teraz na forum to nie tylko ja Cię z błotem zmieszałem - przykro to stwierdzać, ale takie są fakty. I po raz kolejny powtórzę - nie groziłem Ci!! Opanuj się człowieku. Masz nagranie rozmowy w której powiedziałem Ci, że przyjadę do J-Góry?? Bo wyraźnie zaznaczyłem, że przyjadę oddać Ci spodnie, a Ty zwrócisz mi jeszcze za koszty podróży.
I specjalnie dopytywałeś się wtedy: "i co mi zrobisz, no powiedz, co mi zrobisz??", a oprócz tego szydziłeś ze mnie kiedy po raz kolejny powtórzyłem Ci,, że czekam na pieniądze do środy - to było takie zabawne??
Czekamy z niecierpliwością na linka z rozmową :)
slazak
Kontakt:

Post autor: slazak »

BikerJG jest i słynne grozisz mi grozisz leje z gościa na całej linii hahaha
sloniu
Kontakt:

Post autor: sloniu »

aż dziw że BikerJG chodzi o własnych siłach i ma zęby. Kiedyś się natniesz i to bardzo życzę Ci tego z całego serca. mathieu_88 i tak ma sporo cierpliwości.

ps. zawsze wiedziałem ze na tym forum nigdy nie będzie nudy.
http://sloniu.pinkbike.com/
BikerJG
Kontakt:

mathieu_88 sam sobie dzwon, to ty nie umiesz czytac nie ja. (zmiana podejscia)

sloniu masz jakies problem? Jelenia Góra czeka.. nie groz gnoju

slazak poczekamy jak beda lali ci co dostana zawiadomienie, chcesz sie przekonac to sprobuj.

Czesc
slazak
Kontakt:

BikerJG pisze:sloniu masz jakies problem? Jelenia Góra czeka.. nie groz gnoju
haha Grozisz mu co grozisz? Chcesz dostać zawiadomienie co?

o i przypomniało mi się jak to straszyłeś ojcem, potem że ojca nie masz, a i burmistrzem czy kimś. Leże i kwicze :D
tooFATtoRIDE
Kontakt:

Post autor: tooFATtoRIDE »

slazak poczekamy jak beda lali ci co dostana zawiadomienie, chcesz sie przekonac to sprobuj.
Fajna zabawa się zapowiada 8)

BikerJG - myślę, że to kiedyś trochę inaczej się skończy. Nie będziesz wiedział kto, za co, jak to się stało, tylko lekarz w białym fartuchu będzie Ci światełkiem w oczy świecił.

Zemsta najlepiej smakuje na zimno. Nie znasz miejsca i godziny. Kiedys kosa trafi na kamień i skończy się Dzień Dziecka :D
Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

......Chyba chlopaki jeszcze nie dorosli. :? Prosi sie modow o usuniecie tej przykrej, nic nie wnoszacej pyskowki :? Skoro nazwijmy to` dorosli ` ludzie nie potrafia sie miedzy soba dogadac, to po co mnozyc kilobajty niepotrzebynych wyzwisk i obrzucania sie blotem..

slazak
Kontakt:

Da__FreaK wyluzuj czasem trzeba o poziom niżej i słowami rozmówcy. Inaczej nie usłyszy co sam mówi. ;) Taka technika starożytnej filozofii
BikerJG
Kontakt:

tooFATtoRIDE ok, teraz zobaczysz ;) dla mnei koneic tematu, JESTEM OSZUST I KRETACZ nie kupujecie u mnie i juz, tylko dlaczego 10 osob dziennie po cos pisze? moze dlatego ze kazdy normalny czlowiek ktory cos u mnie kupil jest zadowolony.
tooFATtoRIDE
Kontakt:

Post autor: tooFATtoRIDE »

Nie jest sztuką zadowolić kilku klientów, sztuką jest zadowolić każdego klienta. Mi jest bez różnicy jak prowadzisz swój biznes, nigdy nic nie kupowałem u Ciebie i nie mam zamiaru tego robić.

Musisz jednak przyznać, że jest tu kilka osób, które nie są zadowolone z robienia bizneu z Tobą. Juz nawet nie mówię o mathieu_88, pobieżnie czytając widzę, że jest więcej osób niezadowolonych z nieprawdziwego opisu otrzymanego towaru. Nie dostaję się negatywnych komentarzy na Allegro za bycie szczerym i uczciwe opisywanie wad sprzedawanego towaru, konta nie są zawieszane za uczciwość.
BikerJG pisze:JESTEM OSZUST I KRETACZ nie kupujecie u mnie i juz, tylko dlaczego 10 osob dziennie po cos pisze?
Próbujesz tu też co nazywa się robienie z siebie Sierotki Marysi, czyli jaki ja bardzo poszkodowany jestem. Na niektórych to działa, na mnie w żaden sposób, nie sądzę też, że ludzie czytający ten topic na to pójdą.

Tak czy inaczej, w ten czy inny sposób, ta cała sytuacja działa na Twoją niekorzyść. Jest gdzieś taka zasada w ekonomii (choć nie jestem pewien czy książki to cytują), że jeden zadowolony klient przyprowadzi drugiego, może trzeciego klienta. Jeden niezadowolony klient zrazi kolejnych siedmiu ludzi.
BikerJG pisze:moze dlatego ze kazdy normalny czlowiek ktory cos u mnie kupil jest zadowolony.
Zanim zaczniesz pisać, że masz wielu zadowolonych normalnych ludzi, zasadą jest zdefiniować co dla Ciebie znaczy normalny człowiek i zadowolony człowiek. To co dla Ciebie znaczą te pojęcia niekoniecznie znaczą to samo dla ogółu ludzi ślędzących ten topic.
mathieu_88
Kontakt:

BikerJG pisze:mathieu_88 sam sobie dzwon, to ty nie umiesz czytac nie ja. (zmiana podejscia)
po co mam dzwonić?? żebyś się non stop rozłączał?? czy, żebyś mi powiedział znowu, że oddzwonisz za 30min?

O jakiej Ty chłopcze zmianie podejścia mówisz?

Ok, zgodzę się z tym, że to był błąd mojego brata też, ale człowieku, wysyłasz inne spodnie niż pokazujesz na aukcji... Czy Tobie to nie wystarcza do uznania reklamacji??
lepiej uważaj co piszesz, nie chciałbym bym być w Twojej skórze, na spotkaniu oko w oko ze Słoniem :)
Widzę, że jesteś na literce "G" w słowniku wyrazów obcych, bo co chwila przewija się tylko GROZISZ MI? lub GNÓJ...
w tym momencie też pokazałeś wszystkim swój poziom intelektualny oraz kulturę osobistą.
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

mathieu_88 pisze:B.Z. ok, masz rację, mógł to być także błąd poczty. Ale skoro BikerJG jest taki uczciwy i był gotowy przyjąć zwrot, to po co najpierw wysyła prośbę o dane do przelewu, po czym jak je dostaje twierdzi, że takowy już zrobił?
Tego akurat nie kwestionuję. Nie mam wiedzy,żeby to potwierdzić ani tym bardziej podważyć. Zwróciłem tylko uwagę na jeden, często powtarzany argument, który wcale nie oznacza, że adresat miał złą wolę, w żadnym razie nie było to opowiedzenie się po którejkolwiek ze stron. Nie robi takich rzeczy z zasady, bo znam sprawę tylko z relacji obu strron, a to trochę mało.
sloniu
Kontakt:

Post autor: sloniu »

BikerJG człowieku otrząśnij się... Ja Tobie nie grożę,jedynie komentuje zaistniałą sytuacje. Puki co to jedynie Ty mnie obraziłeś nazywając mnie gnojkiem, daj sobie na wstrzymanie bo nigdy nie wiesz kto siedzi po 2 stronie monitora i może się to czasem okazać brzemienne w skutkach dla Twojej osoby(tym również nie grożę,a przestrzegam).

...i nie mam "żaden" problem, jedynie widzę że Ty masz z gramatyką. Widzę, ze jesteś bardzo zatroskany ale podziękuję za Twoją pomoc. napisz do kogoś innego może jemu się przyda.
http://sloniu.pinkbike.com/
dedekFR1
Kontakt:

Post autor: dedekFR1 »

Ludzie ale macie problemy. Na twoim miejscu mathieu_88 to bym się cieszył że ci je odda, te spodnie jak już tak wyszło jak wyszło, że nie doczytałeś dokładnie, a nie jechać po BikerJG. Są ludzie/sprzedający którzy by nawet na wiadomość ci nie odpisali nie mówiąc o odebraniu telefonu, Cieszyli by się że się pozbyli czegoś. Ciesz się że chce ci to przyjąć i nie rób wywodów, bo mogło być zawsze gorzej. Przeproście się, załatwicie sprawę, zapomnijcie i o sytuacji i o sobie na wieki i gra, nie jest to parę tys zł żeby to rozgłaszać specjalnie jakoś. Kiedyś rower przez pomyłkę kupiłem inny niż myślałem poza allegro i gościowi nawet nie mówiłem o tym, bo nie miałem żadnego wytłumaczenia, tylko pośpiech i głupota, ale że było wszystko ok, pozbyłem się go, coś tam zarobiłem jeszcze i w zapomnienie. Trzeba po prostu uważać i czytać dokładnie.
mathieu_88
Kontakt:

dedekFR1 przeczytałeś cały temat?? czy tylko po łebkach? bo tak wnioskuje z Twojej wypowiedzi.
dedekFR1 pisze:Na twoim miejscu mathieu_88 to bym się cieszył że ci je odda, te spodnie jak już tak wyszło jak wyszło
nie rozumiem co miałeś na myśli pisząc to zdanie.
dedekFR1 pisze:że nie doczytałeś dokładnie, a nie jechać po BikerJG
kurde, napisałem, że nie doczytałem - ja czy brat - to akurat najmniej ważne jest. Ale jakbyś przeczytał cały temat to byś wiedział, że BikerJG przesłał mi inne spodnie niż na zdjęciu w aukcji.
dedekFR1 pisze:Ciesz się że chce ci to przyjąć i nie rób wywodów, bo mogło być zawsze gorzej.
Po raz kolejny, jakbyś przeczytał cały "topic" to byś wiedział, że nie chce przyjąć. Sam nie pisz wywodów lepiej, bo nie bardzo da się w Twojej wypowiedzi połapać. Jak mogło być gorzej?? Mam się cieszyć, że mi nie przysłał szmaty zamiast spodni? Daruj sobie... Co z tego, że nie jest to sprawa na tysiące złotych, pieniądz to pieniądz, a 100zł w obliczu pensji minimalnej w Polsce, jakby nie patrzeć, to dużo kasy.
Zablokowany