[Polska] "Zgubiona" dawno temu stara V10?
Spaced oczywiście masz rację, jednak pamiętaj że nie każdy jest taki zapobiegliwy. Czasami bogu ducha winni ludzie mają zwyczajnie pecha kupując coś co jest kradzione w sposób który na prawdę może wydawać im się w pełni legalny i w porządku:). Czasami faktycznie są skur...czybykami i wręcz lgną do najtańszych opcji, pomimo że wiedzą że towar może być lewy, jednak w dużej ilości przypadków na prawdę uczciwi ludzie mają zwyczajnie pecha. Mało oszustów na świecie? 

W imieniu smove666, wlasciciela , Santy ktora zaginęła, informuję że SANTA sie ZNALAZŁA i jest juz prawie,w posiadaniu właściciela, co mnie ogromnie cieszy:) ( w poniedziałek idzie obejrzeć rower)
Rower jest narazie w posiadaniu Policji, razem z jego pseudowłaścicielem...
Sam własciciel, nie może napisac ponieważ nie pamięta hasła do dh-zone, więc poprosił mnie żebym napisał.
Rower jest narazie w posiadaniu Policji, razem z jego pseudowłaścicielem...
Sam własciciel, nie może napisac ponieważ nie pamięta hasła do dh-zone, więc poprosił mnie żebym napisał.
"Zagubiona" V10
No i już po Bydzi śmiga V10 odzyskana w poniedziałek 14.09.2009 po ponad 2 latach nieobecności
a typ u kturego stała to istny Gamoń
i ma teraz dobrze PRZE**BANE w ciasnej celi czekając na ogłoszenie wyniku za paserstwo!!!
BYDGOSZCZ pozdrawia i życzy wszystkim szukającym szczęścia!!!
To już druga fura odzyskana przypadkiem
a mówią że cudów nie ma hehe
Pozdrower

BYDGOSZCZ pozdrawia i życzy wszystkim szukającym szczęścia!!!
To już druga fura odzyskana przypadkiem

Pozdrower
Siwy13
-
- Kontakt:
pochwa! to ja właściciel tej zagubionej Santy, w poniedziałek zmieniła kierunek i dojechała do mnie czyli swojego właściciela 
mam nadzieję że i reszta kradzionych rowerów odnajdzie się!
p.s. jebać złodzieji albo palić na stosie!
p.s. bardzo dziękuje za pomoc wszelką przy odzyskaniu mojego roweru, oglądaniu się po ulicy czy czasami to nie ten akurat itp itd.
pozdrower !

mam nadzieję że i reszta kradzionych rowerów odnajdzie się!
p.s. jebać złodzieji albo palić na stosie!
p.s. bardzo dziękuje za pomoc wszelką przy odzyskaniu mojego roweru, oglądaniu się po ulicy czy czasami to nie ten akurat itp itd.
pozdrower !
Domeny, Hosting, Informatyka dla firm.
-
- Kontakt:
Witam, ISSUES z tej strony, niestety byłem zmuszony zmienić nick, bo hasło wyleciało mi z głowy a poczta na którą zarejestrowane było konto okazała się nieaktywna 
Fajnie, że rowerek jest już u właściciela, ale... z tego co wiem, wyznaczona była jakaś nagroda, a tu tylko skromne dziękuję. No luz, doceniam i to, ale miło czasem zostać docenionym w sposób bardziej adekwatny do sytuacji
...

Fajnie, że rowerek jest już u właściciela, ale... z tego co wiem, wyznaczona była jakaś nagroda, a tu tylko skromne dziękuję. No luz, doceniam i to, ale miło czasem zostać docenionym w sposób bardziej adekwatny do sytuacji

http://www.pinkbike.com/photo/6390082/ Wiosenne wygibasy.
no_fear Zobaczymy co reszta świata na mój "apel" powie 

-
- Kontakt:
Nie chcę się wpieprzać niegrzecznie do tematu, ale B3ZRADNY ma rację. Za pomoc w odzyskaniu roweru należy się jakaś nagroda, choćby ta symboliczna "stówa". Istnieją pewne niepisane normy zachowań, których winno się przestrzegać aby być "w porządku" względem innych.
artur.null - zauważ że dzięki czyjejś pomocy odzyskałeś rower, który wciąż wart jest na pewno ponad 2000 zł, a wnioskując z informacji w temacie sądzę , że nie podarowałeś znalazcy/znalazcom nawet skromnego sześciopaku piwa, który bądź co bądź mógłby go/ich ucieszyć.
Taki sposób odwdzięczenia się z przysługę ma swoją specyficzną nazwę, nazywa się to "mieć gest", lecz niektórych na to "nie stać", nie ze względów finansowych, lecz dlatego że myślą tylko o sobie... Przykro mi to mówić ale parząc na twój nick artur.null zwracam większą uwagę na jego drugi człon, który w języku niemieckim oznacza tyle co ZERO...
artur.null -Jeśli się co do Ciebie mylę, to pokaż że jednak "masz gest", nie interesuje mnie jaki i ile, ważne żeby osoby, które pomogły znaleźć twój rower były zadowolone, wtedy przeproszę za to co napisałem.
artur.null - zauważ że dzięki czyjejś pomocy odzyskałeś rower, który wciąż wart jest na pewno ponad 2000 zł, a wnioskując z informacji w temacie sądzę , że nie podarowałeś znalazcy/znalazcom nawet skromnego sześciopaku piwa, który bądź co bądź mógłby go/ich ucieszyć.
Taki sposób odwdzięczenia się z przysługę ma swoją specyficzną nazwę, nazywa się to "mieć gest", lecz niektórych na to "nie stać", nie ze względów finansowych, lecz dlatego że myślą tylko o sobie... Przykro mi to mówić ale parząc na twój nick artur.null zwracam większą uwagę na jego drugi człon, który w języku niemieckim oznacza tyle co ZERO...
artur.null -Jeśli się co do Ciebie mylę, to pokaż że jednak "masz gest", nie interesuje mnie jaki i ile, ważne żeby osoby, które pomogły znaleźć twój rower były zadowolone, wtedy przeproszę za to co napisałem.
Nie wiem jak często artur.null zagląda na to forum, podejrzewam że rzadko więc napisałem do Niego na gg, bo tak będzie prościej i szybciej^ Zobaczymy jak postawi sprawę :P Na pewno Was poinformuję, lub sam nasz Znalazca się tu odezwie 

U mnie nagroda pojawi sie na pewno! i nie mowie o 6-cio paku stowie czy dwóch... Za pomoc w odzyskaniu rowera daje dobra kase! Panowie jesli ktos cos gdzis widział to odezwijcie sie...
!
!
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=54620
!
!
Pozdrawiam
!
!
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=54620
!
!
Pozdrawiam
Trochę nieprzyjemna dla mnie ta sprawa, ale napisałem do gościa na gg i co? i oczywiście brak odzewu... chyba mnie prowokuje bym do niego zadzwonił i zapytał się jak tam mu rowerek służy? albo czy już go zdążył się pozbyć i zgarnąć za niego pare kafli, bo przecież dorobił się przez ten czas drugiego bajka - z tego co widać na pb. Żałosne i typowe dla Polaka.
-
- Kontakt:
Witam, nie zawsze tu zaglądam i dlatego brak odzewu, nagroda owszem była i trafiła do osoby spod Bydgoszcyz która do mnie osobiście napisała o rowerze i przyznała się do tego że nie świadomie zakupiła rower po czym na policji wskazała osoby na zdjęciach od których go kupiła i gdzie, resztą zajmuje się policja.
roweru drugiego nie mam i jeżdże motocyklem, a insynuacje odnośnie mojej osoby możecie zostawić dla siebie bo nie wydaje mi się aby dorosła osoba wypisywała podobne rzeczy.
pozdrower.
roweru drugiego nie mam i jeżdże motocyklem, a insynuacje odnośnie mojej osoby możecie zostawić dla siebie bo nie wydaje mi się aby dorosła osoba wypisywała podobne rzeczy.
pozdrower.
Domeny, Hosting, Informatyka dla firm.