Jaka rame polecicie
Fox 40 widze, ze raczej krótszej kompaktowej ramy szukasz to ja bym od razu brał tego canfielda jedi od tooFATtoRIDE bo M6 jest dłuzsze niz 115cm WB jak i 90% ramek na rynku obecnie. Do tego to zawieszenie w canfieldzie mmmmm...
A co do m6 to support bedzie na granicy akceptowanej przez ciebie (albo min. ponizej) skoro nie chcesz za nisko.
W tej kategori to jeszcze nowa glorka i session ale sessiona jesli nie podpakowali to sie boje.
Inna sprawa, ze rozstawu osi po 116-118 bym sie tak bardzo nie bał jak reszta cyferek jest miła.
A co do m6 to support bedzie na granicy akceptowanej przez ciebie (albo min. ponizej) skoro nie chcesz za nisko.
W tej kategori to jeszcze nowa glorka i session ale sessiona jesli nie podpakowali to sie boje.
Inna sprawa, ze rozstawu osi po 116-118 bym sie tak bardzo nie bał jak reszta cyferek jest miła.
ablee DHR ma ponad 3000$ stać.
Fox 40 pogadaj z chłopakami na freeborn.co.uk bo jesli dobrze pamietam pierwsze Legendy maja byc w styczniu, a nie kwietniu. Cos 7anna z zamówieniami pomieszala. Legenda bierz jak leci bo ramka bedzie na prawde fajna tyle, ze moze byc dłuzsza niz chcesz bo Mka ma miec 117cm WB.
Fox 40 pogadaj z chłopakami na freeborn.co.uk bo jesli dobrze pamietam pierwsze Legendy maja byc w styczniu, a nie kwietniu. Cos 7anna z zamówieniami pomieszala. Legenda bierz jak leci bo ramka bedzie na prawde fajna tyle, ze moze byc dłuzsza niz chcesz bo Mka ma miec 117cm WB.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fox 40 Legend racja najlepsze
Zamówione mam juz od dawna i teraz tylo sie irytuje bo przekladaja. Napisz do chlopaków z uk bo u nich zamówilem i wg. ich bloga rama ma byc w styczniu wiec moze 7anna cos zawalila z zamówieniami i po prostu sie na pierwszy rzut nie łapie.
bamix71 demo na 2010 ma zmienioną geometrie dosc drastycznie (suport nizej o 2.5cm) wiec to nie bedzie to samo. Za ta kase to nie jest takie złe rozwiazanie, a jezdzac na starym specu jezdziles na innym biku jednak
A w tej cenie do wziecia jest jeszcze Corsair Crown ze stanów.

bamix71 demo na 2010 ma zmienioną geometrie dosc drastycznie (suport nizej o 2.5cm) wiec to nie bedzie to samo. Za ta kase to nie jest takie złe rozwiazanie, a jezdzac na starym specu jezdziles na innym biku jednak

A w tej cenie do wziecia jest jeszcze Corsair Crown ze stanów.
bamix71 gdzie mialem jezdzic? W pl nie ma zadnych. Byl podobno jakis slowak na jedi w wisle tylko. Ja ogarniam to zawieszenie tylko od technicznej strony chociaz zastanawia mnie jak ono z geo pracuje poza samym wydłuzaniem sie wachacza bo linkage prymitywnie to symuluje dalej.
Pytaj sie pana co tutaj do zaoferowania ma ramke jak to jezdzi. Ja w swoim czasie sporo o nim czytalem i nawet kontktowałem sie z Canfieldami wiec wiem tyle + wiem jak mniej wiecej zachowuje sie rower z mocno wstecznym zawieszeniem.
Pytaj sie pana co tutaj do zaoferowania ma ramke jak to jezdzi. Ja w swoim czasie sporo o nim czytalem i nawet kontktowałem sie z Canfieldami wiec wiem tyle + wiem jak mniej wiecej zachowuje sie rower z mocno wstecznym zawieszeniem.
Mi Jedi też sie bardzo podoba. Ale juz tylko podoba. Moje zdanie przed zetchnięciem się z tą ramą było takie samo jak Spaceda, czyli że "na oko" wszystko musi być super super. Czar prysł jak zobaczyłem jak rama cofa korby. Komuś może to nie będzie przeszkadzac, ale moich wymagań pod tym względem nie spełnia, mimo zainstalowanej rolki. Bardzo fajna sprawa wstecznego ruchu wachacza !! .
http://www.pinkbike.com/photo/4852398/