Jaka tarcza 203 mm
Czarnydemonie - nawet nypla bym od Ciebie nie kupił.blackdemon pisze:a mam 2,5cm podkladek i nic nie peka.
Jak masz jakieś duro czy inne takie to srał pies najwyżej chirurgia szczękowa ale zapychanie podkładek do lepszego amora to już zdublowana głupota.
Zabiłbym smiechem gościa u którego zauważyłbym np. FOXa40 i podkładkami pod adapterem.
NIGDY PRZENIGDY nie uda Ci się tak wykończyć tych podkładek aby były choćby w 50% tak sztywne jak odpowiedni adapter. Ty tego nie widzisz (bo jedziesz) a to przy chamowaniu procuje jak wściekłe. Gra bo może nie przesadziłeś z siłą dokręcania śrub mocujących ale pieprznie kiedyś jak nie Tobie to jakiemuś szczęśliwcowi z Allegro (swoją drogą podałbyś numery seryjne dolnych goleni Twojego amora aby sie ktoś kiedyś na nie nie nadział, taką czarna listę moglibyśmy zrobić).
To że "dużo osób tak jeździ" oddaje tylko statystyczny rozkład poziomu obycia technicznego wśród bikerów.
To coś w stylu zalewania amora olejem silinikowym, ktoś tu kiedyś na formu długo udowadniał że to olej i to olej. A Ty masz adapter i adapter z podkładkami niby to samo ale..............
-
- Kontakt:
Nic nie musisz kupywac. Najwyzej poleci adapter za 20zl? To co mam przezywac? Sory ale u mnie nie ma detek nawet w rowerowym a nie bede placil 2x tyle za przesylke ile adapter kosztuje. Tak w ogole to hamulec jest na tyle i nie odczuwam gumowosci. Sruby sie dokreca na oko, myslisz, ze jestem i dokrecam sruby polmetrowa dzwignia? Czasami pracuje w serwisie moto i wszystko sie trzyma. Pozatym podkladka zwieksza sile docisku, nieprawdaz?Wojtek K. pisze:Czarnydemonie - nawet nypla bym od Ciebie nie kupił.
Jak masz jakieś duro czy inne takie to srał pies najwyżej chirurgia szczękowa ale zapychanie podkładek do lepszego amora to już zdublowana głupota.
Zabiłbym smiechem gościa u którego zauważyłbym np. FOXa40 i podkładkami pod adapterem.
NIGDY PRZENIGDY nie uda Ci się tak wykończyć tych podkładek aby były choćby w 50% tak sztywne jak odpowiedni adapter. Ty tego nie widzisz (bo jedziesz) a to przy chamowaniu procuje jak wściekłe. Gra bo może nie przesadziłeś z siłą dokręcania śrub mocujących ale pieprznie kiedyś jak nie Tobie to jakiemuś szczęśliwcowi z Allegro (swoją drogą podałbyś numery seryjne dolnych goleni Twojego amora aby sie ktoś kiedyś na nie nie nadział, taką czarna listę moglibyśmy zrobić).
To że "dużo osób tak jeździ" oddaje tylko statystyczny rozkład poziomu obycia technicznego wśród bikerów.
To coś w stylu zalewania amora olejem silinikowym, ktoś tu kiedyś na formu długo udowadniał że to olej i to olej. A Ty masz adapter i adapter z podkładkami niby to samo ale..............

Tylko i wyłącznie Baradine.
Waży swoje ale nadrabia chłodzeniem i powierzchnią.
Do tego jest przyzwoicie sztywna i nie dzwoni.
http://www.allegro.pl/item732098057_now ... wys_0.html
Waży swoje ale nadrabia chłodzeniem i powierzchnią.
Do tego jest przyzwoicie sztywna i nie dzwoni.
http://www.allegro.pl/item732098057_now ... wys_0.html
-
- Kontakt:
easy_rider to jakim cudem mi wyrwało przy spokojnej jedzie?! przylecialo ufo i swoim super nie widocznym laserem ucięło mi mocowanie hamulca? Nie jestem tak głupi jak ty że musze sobie rozrysowac jak jakies dziecko. Sam fakt ze produkują "grubsze" adaptery swiadczą o tym ze po coś to jest a nie jakies takie widzi mi się. Poza tym przyniosę Ci do szpitala piękne kwiaty i czekoladę jak będziesz leżeć na intensywniej z pęknięta szczęką 
blackdemon Wali mnie to czy Samolot czy rower ale takie banały decydują czasem o twoim życiu, jeśli coś takiego Cie nie obchodzi to ok, nie moja sprawa. Najwyżej TY sobie rozwalisz twarz

blackdemon Wali mnie to czy Samolot czy rower ale takie banały decydują czasem o twoim życiu, jeśli coś takiego Cie nie obchodzi to ok, nie moja sprawa. Najwyżej TY sobie rozwalisz twarz

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3853780
-
- Kontakt:
blackdemon ale przyanjmiej wtedy nie bede mial glupiego uczucia ze przez swoja głupote sie zajebalem (ofc jezli jakies zycie pozagrobowe istnieje)
mlynooo ja tam myślę ze to przez te głupie podkładki, 2 kumpli ma tez takie same 888 jeden ma z adapterem "grubym" a drugi na podkładkach, pierwszemu nic się nie dzieje, a drugi kumpel ma już pękniecie tak że da się włożyć paznokieć
ja zbieram na dolne golenie od 888 z 2007 roku, ktore ma juz mocowanie PM:)
mlynooo ja tam myślę ze to przez te głupie podkładki, 2 kumpli ma tez takie same 888 jeden ma z adapterem "grubym" a drugi na podkładkach, pierwszemu nic się nie dzieje, a drugi kumpel ma już pękniecie tak że da się włożyć paznokieć

ja zbieram na dolne golenie od 888 z 2007 roku, ktore ma juz mocowanie PM:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokladnie.. Ja myslalem, ze IS dziala na zasadzie, ze miedzy adapterem a rama/widelcem jest tak duze tarcie, ze sie nie przesuwa. Ale widocznie sie myle skoro adapter ma 3 pkt podparciaeasy_rider pisze:
Krakos weź się człowieku ogarnij, jeżeli widzisz trzy punkty podparcia w adapterze to możliwe że historia z ufo zdarzyła się naprawdę...

easy_rider ślepy jesteś? mam zrobić zdjęcia? a może nakręcić film pokroju National Geographic ?
masz 2 śruby = 2 punkty podparcia plus takie wyżłobienie do którego adapter przylega...
blackdemon to zależy od modelu ramy lub widelca, ale wiadomo ze jeśli jest jakieś wyżłobienie to zęby podtrzymywało adapter a nie tak "dla jaj"
masz 2 śruby = 2 punkty podparcia plus takie wyżłobienie do którego adapter przylega...
blackdemon to zależy od modelu ramy lub widelca, ale wiadomo ze jeśli jest jakieś wyżłobienie to zęby podtrzymywało adapter a nie tak "dla jaj"
-
- Kontakt:
blackdemon głupiemu człowiekowi to nawet łopatą wiedzy i inteligencji się nie nałoży do głowy.... z podkładami jest zly pomysl poniewaz jest mniejsze tarcie i nie jest podparty na tym rowku
easy_rider rozrysowalem rozkład sił

Nie smiać sie z mojego beztalecia artystycznego!
Z rysunku wynika iż dany rowek jest bardzo pomocny w podtrzymaniu i zwiększeniu sztywności połączenia widelec-adapter
easy_rider rozrysowalem rozkład sił

Nie smiać sie z mojego beztalecia artystycznego!

Z rysunku wynika iż dany rowek jest bardzo pomocny w podtrzymaniu i zwiększeniu sztywności połączenia widelec-adapter