Mam zamiar zlozyc sobie lekko oldskoolowy rower... tzn niektore firmy skladaja takie rowery i uwazaja ze to hit sezonu w kazdym razei chodzi mi o rame cromo do xc z poziomymi hakami ;))) potrzebuje cos takiego jak ktos ma to chetnie odkupie. Plan jest taki zeby zlozyc miejski rower na 26" sliki single speed prosta kiera przycieta po maxie itd itp. . .
Wiec jest sprawa. jesli ktos ma jakas rame do xc z cromo to chetnie odkupie a jak ma jeszcze poziome haki to szaleje z zachwytu.
Ja mam giant bulder shock z 1999 roku z Cro-Mo 19" ale moj brat na niej pomyka:D Rama jest zajebista, niedozajbania. W sumie to ona wygladem sie nie rozni od tych nowych ram z alu poza malowaniem moze. Jest czarna full polysk :p
A moze zrobic rower "Mrs Kondon"??? Zamiast raczek prezerwatywy itd:P
Caly rower tak pomalowany :P(w prezeski oczywiscie) :D
Kto taki kozak i to zrobi???
Bylbym zapomnial!! Na tyle kasku ma byc prezesik :D
Co chcecie???? Czlowiek wpada na niecodzienny pomysl..a tu kadzy zlew :/
"Mrs KONDOM" rulezz!! (Tylko ja nie mam takiego roweru i nie mam zamiaru miec :P)
zostawcie soje bo latac tez lata tylko nie mial fotek... po tej klotni z polowa forum wyslal mi filmik jak lata... nic do zarzucenia... tzn nie mowie ze to jakis simmons czy inny berrecloth ale cos robi i to nie jakies halo na krawezniku