Scott VOLTAGE YZ 1
-
- Kontakt:
Scott VOLTAGE YZ 1
Witam,
Pytanie odnosnie Scott VOLTAGE YZ 1 - jak sie sprawuje, ogolne wrazenia, czy wart swej ceny ? i czy za podobna cene mozna kupic/poskladac cos lepszego (jesli tak prosze napisac co i jak).
Pozdrawiam.
Pytanie odnosnie Scott VOLTAGE YZ 1 - jak sie sprawuje, ogolne wrazenia, czy wart swej ceny ? i czy za podobna cene mozna kupic/poskladac cos lepszego (jesli tak prosze napisac co i jak).
Pozdrawiam.
ja napisze ci tak:D. jezdzilem na YZ3, rakma jest taka sama, geometria to samo. moim zdaniem voltage jak juz to albo 0 albo limited.
co prawda ramka ma fajna geomtrie ale za taka kase mozna zlozyc cos lepszego.
ja sie przerzucilem na dirt, wiec nie bardzo pasowala mi ta ramka. z reszta z perspektywy czasu uwazam ze za taka kase (chyba cos ok 2tys) mozna zlozyc cos na fajniejszej ramie.
jak masz jakies pytania to wal na gg
gg: 1504613
co prawda ramka ma fajna geomtrie ale za taka kase mozna zlozyc cos lepszego.
ja sie przerzucilem na dirt, wiec nie bardzo pasowala mi ta ramka. z reszta z perspektywy czasu uwazam ze za taka kase (chyba cos ok 2tys) mozna zlozyc cos na fajniejszej ramie.
jak masz jakies pytania to wal na gg
gg: 1504613
sikun jestes...
eh a ja powiem ze ten skot to jest kiepsko rower, jakos mi nie podchodzi. za 2500 masz kone shred - rower w ktorym nic raczej nie musisz wymieniac :)
za 2200 gt ruckus, ten lepszy, ten slabszy jest za 1700
hmm whelery buddy - 04 kosztuje 1400 zl a 03 2000. 03 nie jest taki zly..
hm skladac raczej bym nie chcial za taka kase, od 3000 mozna zaczac...
szczerze polecam kone shred naprawde fajny rowerek, jedyne co tam masz do wymiany, to amor. ale to z czasem, ten na pocztek starcza. tak btwe miales sie do mnie na gg odezwac :]
za 2200 gt ruckus, ten lepszy, ten slabszy jest za 1700
hmm whelery buddy - 04 kosztuje 1400 zl a 03 2000. 03 nie jest taki zly..
hm skladac raczej bym nie chcial za taka kase, od 3000 mozna zaczac...
szczerze polecam kone shred naprawde fajny rowerek, jedyne co tam masz do wymiany, to amor. ale to z czasem, ten na pocztek starcza. tak btwe miales sie do mnie na gg odezwac :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Ja mam YZ1. Dobrze sie jezdzi, rama ma fajna geometrie tylko tarcze trzeba zmienic i amora. Ale wedlug mnie rower dobry i dobrze mi sie na razie nim jezdzi.
Mialem tylko jedno zastrzezenie - korba. Przez szeroki tylny trojkat czasami zdaza sie ze korba udeza o rame. Ale wystarczylo 10 min z szlifierka i wszstko zalatwione a korba nie stracila wytrzymalosci.
Mialem tylko jedno zastrzezenie - korba. Przez szeroki tylny trojkat czasami zdaza sie ze korba udeza o rame. Ale wystarczylo 10 min z szlifierka i wszstko zalatwione a korba nie stracila wytrzymalosci.
-
- Kontakt: