Muszę go mieć
Liczyłem jeszcze przerzutkę srama x7 i manetke x5 ok 200zł, kiera, gripy, siodło, mostek, sztyca, zacisk, koła (całe) będzie chyba z 1000zł wiec cena wychodzi bardzo mała. Jeśli rama będzie ok 2000 muszę ją mieć
Czy wiadomo kiedy będą znane ceny?
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Znajomi mi mówił, że pytał o ceny w sklepie Scotta na Ostrobramskiej (Wawa) i podobno najtańszy model FR30 ma być w granicach 7 tysiów. Czyli zupełnie inna cena od tych podawanych wcześniej - ciekawe jak to wyjdzie ostatecznie.
<Notonic> ja ci podaje cene jaka wiem z pokazu scotta na polske. I jaka podal mi gosc ktory nimi handluje. Taka jest przewidywana cena, ktora zmienic sie moze jesli zwali sie na leb kurs zlotego.
Po za tym nie wiem czemu nie dziwi mnie to ze chca taka cena uwalic w sklepie.. No ale to prawda zobaczymy, ja nadal mysle ze uda sie dorwac fr30 ponizej 6tysi
Nie ukrywam tez liczę na to, że FR30 da się dorwać poniżej 6 tysi choć wolałbym poniżej 7 tysi FR20. BTW ciekawe czy np. będzie możliwość zmiany koloru ramy i kupić FR30 ale z brązową ramą. Myślę, że to mało prawdopodobne ale ta brązowa dużo bardziej mi się podoba niż ten żarówiasty zielony
Nie widziałem na żywo więc nie wiem Choć szczerze powiem jak zobaczyłem pierwszego niusa o tych Scottach na hcfr.pl to ten zielony mi się strasznie spodobał. A znowuż na kolejnych zdjęciach m. in. już na stronie Scotta to już mniej - ale może to kwestia zdjęcia.
Mam straszną chrapkę na tego Scotta ale dopiero w przyszłym roku bo teraz finansowo słabo stoję. Nie mówiąc o tym, że w ostatni lykend moja dziewczyna miała swój debiut w Szczysler i się jej spodobało, co oznacza zakup dwóch rowerów
w uk cena fr 30 to 1449 funa, więc więcej niż u nas w pl, dziwna sprawa gdyż takie rzeczy wczesniej się nie zdarzały... śmiem więc przypuszczać, że ceny mogą ulec zmianie...
warchou, no nawet widze fr20 podali nizej. Warchou, to jest polityka scotta przez ostatnie 2 lata, w tamtym roku obnizyli ceny na polske o kilka % w tym roku podobnie chyba nawet o 15-20, stad te roznice w cenie, aha i wazniejszy jest kurs $$ niz funta czy euro w przypadku scotta.
Przy tak małej różnicy w cenie między FR 20,a 30 nie widzę sensu istnienia tego najtańszego modelu. Brakuje mi raczej czegoś cenowo pomiędzy FR10,a 20, z amorkiem 160mm. Chciałbym poznać wreście cenę samej ramki z damperem (patrząc po cenach rowerków to powinna być niska - obstawiam tak ok. 3tyś ,bo nie liczyłbym części po cenach rynkowych,bo napewno maja jej sporo tańsze)
nopainnogame zle myslisz, bo ramka w tym przypadku moze luzno kosztowac 4,5 tysiaca. tak samo bylo z giantem glory fr, gdzie rama kosztowala 6,5 tysiaca a rower 7500 czy cos kolo tego
nopainnogame pisze:nie widzę sensu istnienia tego najtańszego modelu
y? jego "sens istnienia" to jak najlepsza sprzedaz i tyle
fr 20 to naprawde dobra opcja, fajnie ze pojawił sie na rynku dobry rower w jak narazie bezkonkurencyjnej. ciekawe czy konkurencja jakoś na to odpowie? może w koncu ceny na polskim rynku rowerowym nieco znormalnieją? bravo scott!
ps. co do tego żółtego/limonkowego koloru w fr30 to niemacie co sie przejmować, na żywo jest naprawdę ładny.
[s]avid elixir R komplet igła 500pln+[b]FOX 40rc2 nowy 3000pln[/b]