Oszust z Jeleniej Góry - BikerJG cd...
-
- Kontakt:
numeru ani danych osobowych nie podalem, archiwum mam prawo, nie ma tam niczego co bylo by zakazane prawnie. Poza tym, chyba nie do konca wiesz ze wykroczeniem jest tez znieslawienie. Ja w tym temacie wiecej sie nie wypowiem, jesli macie pytania, pomysly prosze dzwonic.TK pisze:pan BikerJG dostał pismo od prawnika, jeśli nie zechce ugody do 10 paździenika, to wtedy sprawa idzie już do sądu, tak mi doradzono i na to przystałem, żeby później nie było. A druga sprawa za podanie moich danych osobowych, telefonu, smsów i archiwum w toku...
TK twoi rodzice (kt z moich informacji nic o sprawie nie wiedza) dostana wiadomosc. Nie bede owijal w bawelne, poza tym opisze wczesniejsza tranzakcje z toba "zeby podniesc swoja wiarygodnosc"
Pozdrawiam
Konrad
BikerJG ja doskonale wiem, o co Cie oskarżam i mam na to dowody i świadków, nie mów mi, że Twoja wiedza jest lepsza od wiedzy Prawnika. Moi rodzice doskonale wiedzą o tej sytuacji i też chętnie wysłuchają jak to wygląda w Twojej wersji : ).
Ja w przeciwieństwie do Ciebie przyjąłem zwrot, chociaż nie musiałem, bo widelec był taki jak Ci opisywałem, a Ty zauważyłeś, że trochę drogo go kupiłeś i zrobiłeś zadymę z fałszywymi informacjami, które na tym forum podałeś.
To, że mógłbym sprzedać tą Twoją ramę drożej, jakoś mnie nie podnieca, bo nie będę ludzi w konia ładował, tak jak Ty mi to proponujesz, wolę poczekać na pieniądze i chociaż wydaje Ci się, że robię to z przekory, tak naprawdę chce TYLKO I WYŁĄCZNIE sprawiedliwości i żebyś się w końcu nauczył czegoś, ja już się tego nauczyłem i wierz mi, lepiej mi z tym.
pozdrawiam
Ja w przeciwieństwie do Ciebie przyjąłem zwrot, chociaż nie musiałem, bo widelec był taki jak Ci opisywałem, a Ty zauważyłeś, że trochę drogo go kupiłeś i zrobiłeś zadymę z fałszywymi informacjami, które na tym forum podałeś.
To, że mógłbym sprzedać tą Twoją ramę drożej, jakoś mnie nie podnieca, bo nie będę ludzi w konia ładował, tak jak Ty mi to proponujesz, wolę poczekać na pieniądze i chociaż wydaje Ci się, że robię to z przekory, tak naprawdę chce TYLKO I WYŁĄCZNIE sprawiedliwości i żebyś się w końcu nauczył czegoś, ja już się tego nauczyłem i wierz mi, lepiej mi z tym.
pozdrawiam
[S]2x yeti 4x roz. s i l
-
- Kontakt:
Jak kupującemu się nie spodoba towar, albo cuś, to ma prawo zwrotu w ciągu 7 (a może i 10) dni od daty zakupu. O tym trzeba wiedzieć, chyba, że sprzedający zastrzegł sobie, że zwrotu nie przyjmie. Nie widzę sensu tej całej "kulturalnej wymiany zdań". Nie możecie dogadać się jak prawdziwi biznesmani XXI wieku?? Ja osobiście polecam sklep Hadronsport, zero kantowania, miła i fachowa obsługa.
-
- Kontakt:
widze ze dyskusja w dalszym ciagu trwa, teraz na temat tego kiedy doszlismy do porozumienia.
Powiem tyle, nie wiadomo jak wy zachowali byscie sie w podobnej sytuacji. Stwierdzilem, ze co by nie bylo zachowam sie uczciwie, kupujacy nawet juz nie nalegal na zwrot. Ale nie tlumacze siebie ani nikogo innego, obie strony zachowaly sie w jakis sposob nie fair, a ktora bardziej ktora mniej zalezy od pkt widzenia.
Pozdrawiam, PEACE
Powiem tyle, nie wiadomo jak wy zachowali byscie sie w podobnej sytuacji. Stwierdzilem, ze co by nie bylo zachowam sie uczciwie, kupujacy nawet juz nie nalegal na zwrot. Ale nie tlumacze siebie ani nikogo innego, obie strony zachowaly sie w jakis sposob nie fair, a ktora bardziej ktora mniej zalezy od pkt widzenia.
Pozdrawiam, PEACE
brooce to, że jest to forum tematyczne - a BikerJG w tej dziedzienie robi interesy i z tym światem jest kojarzony . Więc po tylu postach "najeżdżających" na jego osobe (stąd nasunęło mi się pojęcie "presja tłumu") zmienił swoje nastawienie i na chłopski rozum poszedł na swój sosób na ugode (bo po co miał dalej wyczytywać co raz to nowsze opinie szargające jego osobę).
Jest to chyba logiczne postępowanie...
Święty spokuj i poprawa reputacji vs. kłótnie i dalszy spadek notowań.
Skoro sprawa wyjaśniła się pozytywnie, to temat chyba można uznać za zakończony (pomyślnie).
Jest to chyba logiczne postępowanie...
Święty spokuj i poprawa reputacji vs. kłótnie i dalszy spadek notowań.
Skoro sprawa wyjaśniła się pozytywnie, to temat chyba można uznać za zakończony (pomyślnie).
www.feel-free.pl
yasiuuu czy pan czasem nie z konkurencji? Jak to sie mowi, i tak zle i tak niedobrze. Trudno, napisalem zeby nie bylo.
aha co do zamkniecia, wolal bym zeby temat pozostal jeszcze z 2 dni otwarty, wiem yasiuuu ze na reke bylo by go zamknac
Sprawa z TK tez raczej bedzie zakonczona (chociaz nie mam w tym grama winy)
PEACE
aha co do zamkniecia, wolal bym zeby temat pozostal jeszcze z 2 dni otwarty, wiem yasiuuu ze na reke bylo by go zamknac

Sprawa z TK tez raczej bedzie zakonczona (chociaz nie mam w tym grama winy)
PEACE
BikerJG źle mnie zrozumiałeś. Po prostu ironicznie podszedłem do posta ArthurGreen. Subiektywnie wyrażam swoją opinie w tym temacie, bo zaczął się źle (dobrze, że sie przynajmniej dobrze skończył), a dla wielu osób wnioski same się nasunęły.
Zasugerowałem zamknięcie tematu? Heh, uznałem temat za zakończony - raczej dla dobra Twojej osoby. Co mi z zamknięcia tego tematu "dla konkurencji"? Wogole co mi z zamknięcia tak na logikę? Zupełnie nie widze sensu powyższej uwagi. Dla uspokojenia Twojej "zyłki do interesów" powiem Ci że nie jesteśmy konkurencją :]
Mimo iż robimy w rowerowej branży...
Zasugerowałem zamknięcie tematu? Heh, uznałem temat za zakończony - raczej dla dobra Twojej osoby. Co mi z zamknięcia tego tematu "dla konkurencji"? Wogole co mi z zamknięcia tak na logikę? Zupełnie nie widze sensu powyższej uwagi. Dla uspokojenia Twojej "zyłki do interesów" powiem Ci że nie jesteśmy konkurencją :]
Mimo iż robimy w rowerowej branży...
-
- Kontakt:
potwierdzam pieniądze mam na koncie, od jakiś 2 tygodni przestałem nalegać na zwrot - tzn urwaliśmy kontakt z BikeremJG. Odezwał się sam z prośbą o podanie danych do przelewu. Pieniądze niezwłocznie otrzymałem i przesyłka jest w drodze do niego.
pieniadze do mathieu_88 odeslalem, juz je otrzymal, zachowalem sie troche jak prostak, on zreszta tez, ale sytacja rozwiazana.
Pozdrawiam i ciesze sie z zakonczenia sprawy.
W tym miejscu chciałem przeprosić za, jak to nazwał BikerJG - prostackie zachowanie. Dziękuję za wszystkie posty "za" i "przeciw". Cieszę się z takiego wyniku całej sprawy, choć przyznam, że trochę mi nerwy postrzępiła.
BikerJG- nareszcie;) Mysle, ze takie zachowanie pomoze Ci odzyskac dobre imie! Moj kolega u Ciebie kupowal i nie narzekal, wiec nie wiem jak to do konca bylo, ale z tematow na forum, ja bym Ci nie zaufal. Dobrze, ze tak sie wszystko rozwiazalo:]
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt: