Nie chce zakładać next topicu więc przy okazji sie pytam w tym. Bo Tu mnie nękają że tamto chcą zobaczyć. A nie chce tam ludzi za bardzo męczyć ;) Podobno ostatnio tam był mały zonk i ktoś zajebał "huśtawke" :/ Takzę zobacze jak to tam będzie. Jak by ktoś chciał sie z nami ew. zabrać to niech pisze TU :]
No co Ty przemoo twardym trzeba być a nie miętkim :D Ja codziennie wieczorem wychodze na bajka żeby pośmigać. Wtedy przyjemniej ciemniej i wogóle fajniej :) Także jazda jak najdłużej!
kurna a ja was rozczruje i pomimo tego ze dawno niesmigalem to mnie nie bedzie bo juz sie umowilem z pewna wyjebista laska i to ruda na dzialke we dwojke
jedyny problem ze to moja siostra :-P
a tak na serio to we wtorek bym sie gdzies ustawil bo w poniedzialek tez niemoge bo sie poswiecam dla rowerka i robie prawko jescze kupie jakiegos zecha z bagaznikiem na bika(i) i jedziem w gory
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
bzp: Odświeżam ale w sobotę to ja wolę pośmigać niźli napier.dalać bro. Przed południem melduję się na Monte Cazzurra a potem może jakiś dystans na północ? Na daleką północ (Bródno, Gocław)?
Staram się nawet nie zapijać w piątki i soboty coby solidnie pojeździć.
Panic ale Wy narzekacie w tej Falenicy :P Gadałem przed chwilą z yesusem to ten też narzeka że nie z kim jechać. JA w wakacje to prawie codzienie jeździłem sam z Łomianków przez Wrzeciono i podobne klimaty na ustawki gdzieś w wawie i jeszcze jakoś żyje :P Poprostu sie jedzie ulicą przed siebie i nie zatrzymuje na światłąch i jest gites ;)
ja chyba jestem chory ale nie wiem do konca jak sie nie rozchoruje to bede a jak sie rozchoruje to mnie nie bedzie :P ... i ******* jest bo juz chcialem miec kolo na 24" :P
A i jeszcze kumpel mnie prosi, jakby ktoś mial byle jaką, sprawną piaste na 36 dziur ;p, byle co żeby dalo sie na tym jeździć to chętnie jutro gratisowo albo za piwko przyjme. THNX!