Podziękowanie

Philu
Kontakt:

Podziękowanie

Post autor: Philu »

Chciałem z całego serca podziękować uzytkownikowi ravfr za wielką pomoc w odnalezieniu roweru - czyli zasadniczo bez niego sprawa skończyłaby się na fiasku. Skradziony rower zostal oddany do serwisu, gdzie Ravfr go rozpoznal i sprawa zostala przekazana policji.
Jednoczęsnie bardzo przepraszam za tak późne wyrazy wdzięczności.

Pozdro
http://tsw.nexto.pl
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

trzeba było najpierw wziąść kase za serwis od złodzieja a potem przekazać sprawe policji:D
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Philu spoko , lepiej późno niż wcale :wink: .
agressor fakt, chłopaki z serwisu nie były zachwycone , trudno , bywa i tak.

Korzystając z okazji chciałbym ostrzec krakowiaków . W środku dnia do kumpla stojacego przed przejsciem dla pieszych(Podgórze), podchodzi wielki typ i wyraża chęć przejechania się na rowerze. " To k*rwa dasz się przejechac , czy mam Ci zaj*bać? " Na szczęście światło się zmieniło i sytaucja skończyła się na strachu. Wygląda na to , że trzeba wozic ze sobą gnata, gaz itp. :|
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

agressor:
Wziąć, miśku kolorowy. Piszę i mówi się wziąć - bez ,,eś''.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

Ze 3 miesiące temu też podszedł to mnie koleś taki gruby i łapie mi za kierownice i mówi że bym mu się dał przejechać jak mu odpowiedziałem nie to zaczął mi ciągnąć tą kierownice ale naszczęście się opamiętałem i szarpnołem i odjechałem . Zdarzenie miało miejsce w Nowej Hucie. Także się pilnować :roll:
Slash
Kontakt:

Post autor: Slash »

mialem podobna sytuacje jak bylem przejazdem w gdyni, tyle ze tak byla cala ekipa... na szczescie akurat odjezdzal im autobus ;)
http://slash112.pinkbike.com/
Solid
Kontakt:

Post autor: Solid »

Mój kumpel wozi pod siodełkiem gaz , przyczepiony na taśmie. Trzeba się bronić :?
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Zrobić sobie takie coś- ciągniesz gripa w lewo/ prawo a z kiery wychodzi taki sztylet i ciach prosto w serce:D A tak na poważnie to chyba tylko gaz w takiej sytuacji.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
qunick
Kontakt:

Post autor: qunick »

Ja od huty sie trzymałem z daleka heh jak raz musiałem sie dostać na wzgórza krzesławickie to od czyżyn przejechałem 4 :D nie ma co ryzykowac
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

agressor:
Wziąć, miśku kolorowy. Piszę i mówi się wziąć - bez ,,eś''.
Pisze i mówi się "pisze" - bez "ę" ;p

co do takich sytuacji, to chyba jedyna i zarazem najlepsze wyjście to gaz żelowy + jakaś pałka. Z takim zestawem ciężko dać sobie zabrać rower :]
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

qunick - kolejny gosc ktory ulega stereotypom, a w dodatku smieszne jest to ze w czyzynach tez wcale tak bezpiecznie nie jest, zreszta tak jak i w hucie tak samo moga Ci ukrasc rower w innych dzielnicach Krakowa.
www.mudserwis.com
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

No nie tylko stereotypy ale prawdy w tym jest trochę... pixo dobrze gada praktycznie wszędzie mogą cię oszyć mnie i kumpla próbowali na Czyżynach właśnie.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
Jaszczur
Kontakt:

Post autor: Jaszczur »

Czyli wynika ze powinnismy raczej unikac jazdy po miescie bezsensownej. A jezeli chcemy na jakas miejscowke sie dostac to albo odrazu do autobusu albo chociaz omijac podejrzane miejsca - ostroznosci nigdy za wiele moim zdaniem :) Ogolnie dobrze ze rowerek sie znalazl.
pozdrawiam :)
Tolek
Kontakt:

Post autor: Tolek »

Dlatego ja jak gdzieś jadę, to tylko głównymi ulicami/miejscami gdzie jest dużo ludzi, a jak widzę jakichś dresów, to przyspieszam i mijam ich szerokim łukiem. Niestety mój rower jest moim jedynym środkiem transportu, także zacznę wozić gaz ze sobą.
www.happynegro.ownlog.com
www.tolek.pinkbike.com
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Najpewniej zawsze jest jeżdzić w grupie :wink:
Only26
Kontakt:

Post autor: Only26 »

Jeden typ, jeszcze jak jedziesz w ochraniaczach, zbroji, kasku opancerzony jak swinia ;d
to sobie raczej moze, gorzej jak przed toba stoi cala banda i czujesz ze do wyboru masz albo wpiernicz i oddanie roweru albo oddanie roweru...

spoko ze odzyskales bajka
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

chyba można zamknąć ;]
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
ODPOWIEDZ