Podziękowanie
Podziękowanie
Chciałem z całego serca podziękować uzytkownikowi ravfr za wielką pomoc w odnalezieniu roweru - czyli zasadniczo bez niego sprawa skończyłaby się na fiasku. Skradziony rower zostal oddany do serwisu, gdzie Ravfr go rozpoznal i sprawa zostala przekazana policji.
Jednoczęsnie bardzo przepraszam za tak późne wyrazy wdzięczności.
Pozdro
Jednoczęsnie bardzo przepraszam za tak późne wyrazy wdzięczności.
Pozdro
http://tsw.nexto.pl
Philu spoko , lepiej późno niż wcale
.
agressor fakt, chłopaki z serwisu nie były zachwycone , trudno , bywa i tak.
Korzystając z okazji chciałbym ostrzec krakowiaków . W środku dnia do kumpla stojacego przed przejsciem dla pieszych(Podgórze), podchodzi wielki typ i wyraża chęć przejechania się na rowerze. " To k*rwa dasz się przejechac , czy mam Ci zaj*bać? " Na szczęście światło się zmieniło i sytaucja skończyła się na strachu. Wygląda na to , że trzeba wozic ze sobą gnata, gaz itp.

agressor fakt, chłopaki z serwisu nie były zachwycone , trudno , bywa i tak.
Korzystając z okazji chciałbym ostrzec krakowiaków . W środku dnia do kumpla stojacego przed przejsciem dla pieszych(Podgórze), podchodzi wielki typ i wyraża chęć przejechania się na rowerze. " To k*rwa dasz się przejechac , czy mam Ci zaj*bać? " Na szczęście światło się zmieniło i sytaucja skończyła się na strachu. Wygląda na to , że trzeba wozic ze sobą gnata, gaz itp.