[Tychy] NS Bitch + RS Pike SL!!

blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

. Chlopie wspolczuje ci.. Mi tez prawie dzisiaj rower, a stalem 5m od niego :/ Gdybym sie spojrzal kilka sekund pozniej to tez bym chyba musial tu temat pisac. Smierc tym co kradna rowery.. Gowno wiedza ile pracy sie wklada w taki rower..
Morris
Kontakt:

Post autor: Morris »

Czy Wy możecie przestać po mnie jechać?! TAK! Zwaliłem! OK! Ale nie po to tu napisałem żeby usłyszeć że cierpię na brak instynktu samozachowawczego, tylko po to, żeby poprosić o pomoc jeśli ktoś może jej udzielić. Więc jeśli nie masz lepszych rzeczy do pisania to po prostu milcz. Mimo, że napisałem 'Wy' głównie chodziło o post KaKTuSSS-a.

Nagranie policja ma, odcisków palców nie zdejmą ze względu na to, że tych klamek dotykało setki osób a roweru nie odzyskałem więc nie ma skąd ich ściągać. Z moich znajomych gościa nikt nie poznaje... A policja pewnie zrobi tyle co zwykle czyli za jakiś czas napiszą pismo że sprawa została umorzona.

pozdro
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

Musisz działać sam..;/ Rozglądaj się na allegro/ebay/świstak, jakieś stragany, giełdy rupiecióww i daj cynk jak największej ilości riderów/znajomym. Im większe rozgłośnienie, tym bardziej będzie srał w gacie.
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Morris wspołczuje Ci ...
A PAnowie którzy pisza ze to jest jego wina powinni się puknąć w głowę ..
Szkoła to urząd w którym powinno byc bezpiecznie a jednak tak nie było ...
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Dowiedz się o to czy możesz rozklejać jego podobiznę na mieście, screena potem drukujesz i wio na ksero, robisz 1k szt (na allegro choćby znajdziesz tanio) rozwieszasz po większych osiedlach, roznosisz po sklepach i czekasz, zawsze znajdzie się jakiś anonim który będzie czuł się w potrzebie zawiadomić. zdjęcia roweru również, możesz wkleić też przepis o paserstwie tak na wszelki wielki. Pochodź po sklepach rowerowych w mieście (u nasz odzyskali tak chyba 2 rowery).
Morris
Kontakt:

Rowerowe obszedłem. Ale nie chcę robić z tego afery, bo w ogóle się zabunkruje i tyle z tego będzie. A po zachowaniu robotników widać, że ludzie nie są obojętni na coś takiego. Idąc na osiedle też musiał minąć 'kilku' ludzi i jakoś nikt nic nie zrobił.
grzechumiko
Kontakt:

Post autor: grzechumiko »

Więc tak ...
Najlepiej to popytaj o możliwość rozwieszenia jego podobizny , może jakiśgrafik pomoże ci uzyskać w miarę dobry obraz twarzy ?
jeśli by było jego foto to moge ci pochytać na tychach troche info czy ktoś go zna .
Znając życie pewnie rower wypłynie za rok na allegro albo gdzies do innego miasta itp :|
A i zapomniałbym na kartce dokładne foto roweru ! Mało kto śmiga na takiej maszynie , nie jest to aż tak popularne jak np rowery mtb ....
Pozdro
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Tu nie chodzi o to żeby gość sam do Ciebie przyszedł, a o to żeby jakiś sąsiad czy inna ekspedientka anonimowo zadzwoniła, gość jest perfidnym złodziejem na pewno niema za dobrej opinii na osiedlu/u sąsiadów
mlynooo
Kontakt:

Post autor: mlynooo »

Morris chlop byl z plecakiem, wiec do szkoly gdzies chodzi, wyglądal na starszego, wiec pewnie jakis ogolniak, technikum, zawodowka. Biezesz ten film i zdjęcie i idziesz do kazdej szkoly, jak masz laptopa to biezesz laptopa i idziesz do kazdego pokoju nauczycielskiego, wyjasniasz sytuacje i pytasz czy nie czy nikt takiego typa. Jak pogadasz dobrze z dyrektorem to wpusci cie do kazdej klasy na lekcji zebys mogl popatrzec na gemby. jak rozpoznasz goscia to nie robisz awantury tylko wychodzisz z klasy i mowisz to nauczycielowi zeby podal jego dane. Najlepiej zeby obskoczyc wszystkie klasy na jednej godzinie lekcyjnej zeby koles nie zwial ze szkoly. Taka akcja do ogarniecia na 1-2 dni zalezy ile macie szkol. Ja bbym zaczal od zawodowek i technikum, albo szkol w poblizu.

Ja bym tak zrobil, No Mercy dla k*r*w. :P
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Poszukaj go na naszej-klasie, poprzeglądaj kto jest w szkołach w Twoim mieście tak jak radzi mlynooo, ale najpierw postaraj zrobić się to na odległość. Już było kilka sytuacji, że sprawa była rozwiązana przez nk, jak goscio dostawał masę komentarzy że jest złodziejem i co się może mu stać to zwątpił.
Morris
Kontakt:

na nk nie ma szans, nie wiem o nim nic... Nawet nie wiem dokładnie jak wygląda jego twarz bo ta kamerka niewiele mi mówi. Po szkołach pochodzę, laptopa mam skąd załatwić więc problemu nie będzie. Co do szkoły, to i tak to nie jest pewne, bo plecak mógł być dla picu. Dostałem info że gość buja się na c/h i to może być prawda, biorąc pod uwagę kierunek w którym poszedł... Jeśli ktoś ma tam kogoś znajomego niech popyta, będę wdzięczny :)
wojtasu
Kontakt:

Morris co to te c/h ?
Morris
Kontakt:

osiedle c i os. h :D sorki, z przyzwyczajenia... ;)
Morris
Kontakt:

Rower dalej się nie znalazł, a skoro się ociepla proszę Was o uwagę na mieście... Być może wypłynie po zimie. Policja umorzyła sprawę, co było do przewidzenia.
Morris
Kontakt:

Rower był widziany w Katowicach na 3-stawach! Proszę Was o uwagę i jak najszybszy kontakt w razie czego, moje namiary (telefon, GG) są w pierwszym poście.
wojtasu
Kontakt:

Rower widziałem ja... środa w godzinach popołudniowych.
Morris
Kontakt:

Tak, i wielkie Ci dzięki za uwagę, nawet po pół roku :) W każdym bądź razie proszę Was o dalsze wypatrywanie i informacje... Prawdę mówiąc nie sądziłem, że cokolwiek jeszcze będzie o nim słychać i postawię dobrą flaszkę za pomoc w odzyskaniu rowerka.
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

Na 3 stawach bede prawdopodobnie jutro, wiec bedę pilnie patrzał!
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
Pablo666
Kontakt:

Post autor: Pablo666 »

Jak już ktoś widział gościa na tym rowerze, to nie mógł go prześledzić czy coś.? Podbić, pogadać zrobić z siebie jelenia i zapytać o jakieś fajne miejscówki..

A co do tego filmu, to szkoła jest ekstra. Wchodzisz pierwszym wejściem i masz już rowery do wyboru.. Gość wiedział co kradnie. A robotnicy chu** przecież widać ze coś jest nie tak, że rower ma zapięcie, więc człowiek od razu kojarzy że coś jest nie tak.
Czy szkoła sama przydzieliła wam to miejsce na rowery.?

Dobrze żeby był rower w całości i żeby się znalazł a Ty bądź dobrej myśli.

Niedługo dojdzie do tego, że dresy,menele itp będą nam do domu po rowery przychodzić a my z tym nic nie zrobimy.
Poza tym, z psami nic nie załatwisz. Sam wiem coś o tam, jak mojemu kumplowi dawno dawno ukradli rower, to psy nic nie zrobiły tylko, że sprawa się toczy. Potem poszło info po znajomych, gość z dnia na dzień sprzedał rower i się po prostu rozpłynął..
ODPOWIEDZ