Zaraz Zaraz RC2X da sie ustawic naprawde pod siebie ! Ja sam wczesniej mialem rock shox'a i bylem bardzo sceptyczny do szostek ale jak juz je dostalem i pobawilem sie regulacjami to stwierdzam ze jest tak jak mi pasi najlepiej a ja nie jestem fanem wielkich lotow, zdcydowanie wole zjezdzac !!
Tak chcesz coila tylko po co, ciężki, opada cię regulacja twardości. Nie przemawiA za nim. Mim zdaniem solo to wybór idealny, nie jest awaryjny i wogóle.
war23 nie każdemu pasuje praca powietrza, jak dla mnie totem solo to padaka w porównaniu do 66rc2x, ale co kto lubi
blackdemon Jak byś był zainteresowany 66rc2x tańszymi niż te 1500zł, ale z bonusem (http://img36.imageshack.us/img36/4781/190920091262.jpg ja na tym jeżdżę i nic się nie dzieje, kolega ma 2 sztuki tak samo załatwionych (sic!) ) to napisz na gg:1423862
Lyrik to taki domain tyle ze z tlumikami mission control solo i 2step air w sumie mniejszy totem. Wazy mniej niz domain ale to nie jest typowy amor do ostrego katowania napewno nie dh a cena hmm wysoka :P bywaly uzywki na allegro po 1400 ale wszystki ze sterowka 1,5 :/
Hemp pisze:Spokojnie da sie znalesc szostki rc2x ostatnio byly dwa takie amory jeden byl szary w bardzo dobrym stanie 1500 zł z tego co pamietam.
To był mój. Poszedł w 2 dni wręcz bili się o niego... Totem solo air wypada kiepawo przy 66. Proszę nie mówcie nic o ustawieniach bo miałem go w swoim rowerze pare ładnych dni. Mając 66 RC2X jeśli nie masz kwoty 2x takiej to nawet nie myśl o zmianie amora bo to nie ma sensu.
Z ta awaryjnoscia to jest roznie ogolnie byly problemy z totemami podobno najlepiej wychodzily coil'e jesli chcesz amora 160 skoku to wez domaina 318 i bedziesz zadowolony cena nizsza i jak czytales wyzej ktos wyrwal nowka za 1600
daro_53 awarujnosci polegala na tym ze amorek sie zapadal, tam w srodku jest olej ktory po zmianie skoku jak by zmienia polozenie dlatego skok sie obniza, no a 2 stepy mialy taki problem ze startujesz i masz te 180 skoku, a po zjezdzie orietujesz sie ze totem opadl na powiedzmy 165-170 nie jest to duzo ale zawsze cos, po zmianie na 135 nie wystepowalo to opadanie