Właśnie usłyszałem o takim dziwnym amorze w jeszcze dziwniejszej cenie... Golenie 30 mm i tłumienie olejowe? Jakaś dziwna Gila na 2005 rok... Słyszał może ktoś o tym??
Daa daa albert teraz masz o jeden post wiecej ode mnie!!!!!!!!! :P No swoja droga wszystko sie okaze jak te rst zostana sprawdzona i pokatowane :D
pozdro
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Mafioso
jak chcesz se kupic tani i dobry to tylko SR
RST dokładnie 3 tygodnie i zajechany a jego praca to wogule sie na ten temat nie wypowiadam bo wsumie jak kazdy pozadny biker wie co to znaczy ELESTROM (total syfff)
Ja wlasnie mam zamiar teraz kupic Suntoura i zastanawiam sie jakiego NS 100mm albo Duro 1300mm nie wiem ktory lepszy do streetu slyszalem ze do streetu to tylko elastomer-sprezyna to jak w koncu z tym jest???? Pozdro
Z tego co wiem to kiedyś już o tym było, to jakiś gość tuninguje Gile. Dorabia im tłumienie olejowe i zwiększa skok. Wtedy też miało być 120 mm. Może to o to chodzi ?
E tam
dzis kumpel zamontowal RST Delte HL i chodzi zawodowo.. wczesniej uzywal jej inny kumpel i nawet luzoof nie ma (a gosc ostro smiga).
Ja kupuje Gile T4 i na poczatek mi styknie..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
A ja powiem tak.. Kiedys jezdzilem na gili.. Byl to model zeszloroczny.. Mial oslony gumowe... No i .. Zrazilem sie troche do rst.. Chodza mulowato i wogole.. To nie jest to.. Aha i zajebiscie szybko sie zacieraja..Miala 1 plus. Katowalem ja sezon i nie miala zadnych luzow.. Bardzo sceptycznie podchodzilem do tego amora.. Ogolnie sceptyczne moje podejscie bylo do calej firmy rst. Obilo mi sie o uszy ze delta hl jest dobra , no ale nie chcialo mi sie wierzyc.. Mowie jak RST moze byc dobre.. Wczesniej moj kumpel zakupil sobie rst omege sc. tegoroczna jak sie okazalo: lipa syf i juz poszedl do naprawy gwarancyjnej.. Jego amor jest conajmniej do dupy.. I juz zlapal luzy.A ja przekonalem sie ze moja wczesniejsza gila na tle jego NOWEGO amora nie byla taka zla :) A ja mialem dylemat. Co zalozyc do nowego bike'a. Czy delte czy sr duro. Zaryzykowalem i kupilem delta... Powiem wam ze amor jest zajebisty. Plynny skok. no miodzio. Nie zamienie mojej delty na zaden inny amor. A jesli chodzi o tego rst na 2005 rok to uwazaj zeby nie bylo tak jak z tymi tegorocznymi: czyli ekspresowo lapia luzy. Jedyne rst jakie moge polecic to na 2003 rok. Byly jakies solidniejsze. Ale mimo wszysko delta rOx :)
To pewnie opóźniona reakcja RST na SR Duro. Jak dla mnie nie ma tanich dobrych amorów także zbieram silnie na coś lepszego i wam też dobrze radze. Mój 3 miesięczny ns 04 już ledwo zipie :/ Jush nawet lać na prace ale złapał masakryczne luzy które cały czas sie powiększają i coś chyba materiał szwankuje bo sie zrobił strasznie nie sztywny :/ Jak dotrzyma do zimy to wtedy go wyśle na gwarce to możę coś z tym zrobią. Teraz nie chce bo chce jeździć :) Chyba że ja mam jakis wadliwy ale na serio to mnie lekko dobiło :/
ha ha teraz beda kolejne posty w stylo co lepsze santury kontra ereste :) miodzio..... ale 299 zeta nie duzo i zawsze jakas alternatywa , trzeba pamietac ze duzo osob chce uprawiac ten wspanialy sport a nie wszystkich stac na dobre amorki taka prawda....pozdr
chce wynagrodzic wszystkim tym co sie wkurzyli ze postawilem topic "rstki modele 2005" mianowicie znalazlem FOTY !!! fotki sa niemieckiej aukcji ebay
modelu Gila t5 a o to link: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 6&tc=photo