Tak , serio jak się skończyło ? Podobno miała przyjechac Policja a Was mohery zjeść chciały.
Nie bylem, ale z opowiadan osob ktore byly wychodzi na to ze 2 chlopakow wepchalo sie na "sielance" do autobusu (dirtowka i damkaravfr pisze:Tak , serio jak się skończyło ? Podobno miała przyjechac Policja a Was mohery zjeść chciały.
Mylisz sie... Jest napisane w reguaminie ze mozna przewozic rower w srodku na miejscu dla wózków jesli nie stwarzaja zagrozenia dla pasazerow. Wiem bo studiowalem ten regulamin wielokrotnie w 164 jak mnie nie chcial z petli wziacwar23 pisze:ale tylko na przystankach końcowych
sory ale jak takis pierwszy cnotliwy to zaprowadz o obywatelu porzadek na lopacie, kurde no co sie czepiasz ja nie odpowiadam za zachowanie dwuch mlodych do ktorych ani wiedza ani kultura nie przemawia, jak trzeba bedzie wyprowadac rower no trudno jakos sie z tym pogodze i bede mial komus za zle, ale ciebie tam nie bylo, wiec nie oceniaj zachowania innych...war23 pisze: To ja się ***** pytam dlaczego wy KOLEDZY nie zareagowaliscie, cieszysz się ze zmienia przepisy! Jeżeli to zrobią to do was będziemy mieli wąty !!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość