frango pisze:sprężyna Ti dodaje tylko koników i niewiele poza tym. Różnica w wadze jest około 80g.
Już kiedyś to przerabialiśmy w innym temacie. A Ty dalej swoje. Pokazałem Ci realne dane i różnica w wadze wynosiła tam chyba 170 gram na Twojej sprężynie... A Ty dalej idziesz w zaparte...
bamix71 pisze:.co do napinacza to polemlizował bym...e-13 nie jest zły ale sa lepsze (kustomy)
Radek , różnie to bywa. Nie zgodzę się. Może w wyjątkowych przypadkach tak , gdzie jakość przewyższa E13 czy inne. Do tej pory było ciężko z tym...
war23 pisze:A btw. Forum faktycznie się nie rozwija/ czy ktoś zauwarzyl ze steel chyba umarł albo wrescie wam pokazał wala!! Hehe
Steel nie umarł. Nie mam zamiaru go tu bronić czy coś. Powoli też przestaje mieć ochotę tu zaglądać przez takich jak Ty i całą resztę krasnoludów. Być może on też? Do tego interesuje się czym innym ostatnio...
war23 pisze:Znam cię i wiem ze nie jeden sprzęt miałeś i nie ,, podnieca cię,, to ale ***** daj spokój
Nawiasem mówiąc nie pierwszy temat gdzie gwiazdkujesz co chwile... Lubisz tak to czy jak ? Bo nie widzę realnej potrzeby używania na forum takich sformułowań. Stawiaj kropki , przecinki no i wystarczy jeden wykrzyknik. Kup słownik.
Steel jak wróci to na pewno będzie mógł założyć taki sam temat uwierz...