Normalnie chlopaki dzis bylem u ziomka w sklepie rowerowym(Fr shop lodzianie wiedza o co biega)a tu se patrze nowe RST na 2005rok Gila jakas i tak:golenie 30mm!!!skok 120mm i tlumienie olejowe i patrzylem jak chodzi przez chwileczke i wypas zapowiada sie hiiittttt !!!!!!!!!!!!! I najwazbiejsze to cena ......................................................299zeta !!!! :O kopara mi opadla.Tylko ze te widelce nie sa jeszcze sprawdzonbe bo nikt raczej i ch nie ma i jest tez wersja 90mm za 260zeta.Jak wiecie cosik o tym to walcie
Pozdrooo :D
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
ja nie mam zaufania do rst, za duzo mialem z nimi problemow, ale jest cos takiego jak relacja jakosci do ceny, i jesli sie sprawdza to znajac zycie beda na porzadku dziennym tak jak dragstary i pointy, to dobrze zeby bylo cosik dobrego za przyzwoita kase:)
Ja napewno bym tego nie kupił bo już mam jednego rst który jest lipny na maxa i kupuje ns'a
A tak apropo to nie wiesz czy w FR Shopie sa jakies fajne tanie siodła ?? oprócz UMF który sie gnie jak tylko go dotkniesz :D
punkers mam cos do "biednych" bikerow ? nie kazdy ma kase ... a jak ty madsz duzo kasy to cie ciesz ze trafiles na rodine w ktorej dobrze sie zyje... u niektorych to jest problem zeby wogule zlorzyc rower na rst capa :|
a tak wracajac do tematu...
za ok 2 tygodnie bede miec ten amorek (gila olej skok 120mm)
i powiem co to za amor :] narazie brak kasy i musze czekac :]
a tak wogule to podaj ktos link do stronki FR shop'a
z gory thx.
może będą dorównywać tym suntourom, które wszyscy sobie chwalili.
kumpel kupił sobie takiego suntoura rok temu, od początku nie chodził aloe jak go zrobił (wymienił olej i porządnie poskręcał) to chodził zajebiście
DELTA HL zarąbisty amor, wybierał wszystko, jednak długo nie pożył. Bo 1 miesięcznym ujeżdżaniu zrobiło sie to co widać na fotach.
Z obręczą tez sie zdziwiłem !
Fajnie by było jak rst wydałoby jakąś massiv dwópółe.
Virus na czym smigasz????stronki fr shop chyba nie ma trza sie spytac stefana.
A ten rst hmm nie ma pojecia ale jak go masz miec to spoko tylkp pisz cos na dhgzone.Jau stefa widzialem jak skladaja amstaffa na tym rst.
pozdro
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków