DJ 1 2 czy 3 i z ktorego Roku

niewidzilny
Kontakt:

DJ 1 2 czy 3 i z ktorego Roku

Post autor: niewidzilny »

Witam chcialbym sie dowiedziec ktory z DJ jest najlepszy czyli dobra praca ladne tlumienie i wytrzymalosc. Jak cos to mozecie podawac od razu linki do aukcji :D. Interesuje mnie tez czy bd musial kupic piaste Qr20 czy jakos tak :D. I ,tutaj zalezy mi na osobaxch ktore posaidaja ten amorek, czy dobrze sprawuje sie w DH bo w koncu jest do DJ i street-u. Jak cos to mozecie porownac jego prace z XCM to moj na nieszczescie obecny amorek.Pozdrawiam
P.S Czy istnieje DJ 4 ??. Jak tak to mozecie jego tez opisywac
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

niewidzilny pisze:czy dobrze sprawuje sie w DH bo w koncu jest do DJ i street-u
Eeee nie czaję?
niewidzilny pisze:P.S Czy istnieje DJ 4 ??
Istnieje chodź na miejscu Mz bym się go wybierał. 2 sprężyny i elastomer więc WTF? :-|
A najlepszym moim zdaniem to Dj 1 06/07. Więc jakbyś znalazł zadbaną jedynkę 07 to byłby cud miód.
No i jak brać to tylko na sztywną oś.
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Co masz na myśli pisząc dh? Co do porównania do xcr'a to nie ma go, bo xcr nie działa, on tylko się ugina.
Bombell
Kontakt:

GgG pisze:Co do porównania do xcr'a to nie ma go, bo xcr nie działa, on tylko się ugina.
No tu się można naciągnąć bo XCR i Dj od 08 bujają się na tych samych tłumikach :)
niewidzilny
Kontakt:

Aha czyli z waszych postow wychodzi zebym kupowal DJ 1 2007 rok jest taki nowy na allegro :D za 1200 Chodzilo mi o to czy sprawuje sie jakos takos w DH.
P.S Slyszalem tez ze Rux podobno chodzi jak DJ jesli tak to chyba bym wzial ruxa bo duzoooook kasy zaoszczeddze
EDIT:
Nie rozumiem co macie na mysli mowiac piaste na sztywna os czyli moze byc ta z XCM ?? I kolega mowil o hakach 9 mm o co chodzi moze podacie link do takiej piasty
Bombell
Kontakt:

niewidzilny pisze:Chodzilo mi o to czy sprawuje sie jakos takos w DH.
Żartujesz prawda?
niewidzilny
Kontakt:

No wlasnie mowie powaznie :D Mieszkam na wsi wiec musze dojechac gdzie do miasta nie przewaznie lasem jade :D A w Polsce nie wiem czy zauwazyles NIE ma zbyt dobrych drog.
P.S O te DH to chodzi mi tylko o to czy w Dh sie spisuje lepiej niz XCM czy gorzej?? BO jak jezde jakos na XCM w terenie to DJ tez dojade :D
joncek
Kontakt:

Post autor: joncek »

Ty chłopie nie odróżniasz jazdy po wertepach od DH ;p

Ja na twoim miejscu celowałbym w Domaina U-Turn, lub Pike'a, bo z tego co widzę to jeszcze nie wybrałeś swojej orientacji "seksualnej" ;p Chcesz trochę DH, trochę Dirtu, streetu. Jedynym rozsądnym wyborem w tej sytuacji jest amor z regulacją skoku. A za te 1200zł to spokojnie wyrwiesz w/w amorki.
niewidzilny
Kontakt:

Wlasciwie to nie przepadam za dirtem na 1 miejscu jest DH 2 street 3 Dirt
Tylko ze nie wiem gdzie sa te amorki no bo ciezko je znalezc jak mozecie to przeslijcie linki do nich :D
EDIT: Czy w tym Domainie mozna zmieniac skok pokretlem bo jak nie to cienko 160 w streecie xD
Bombell
Kontakt:

niewidzilny Po lesie równie dobrze można jeździć na holenderce babci.
Powiedz jaką masz ramę i co chcesz na tym rowerze robić.
niewidzilny
Kontakt:

Bombell Mam rame Diamont 24 karaty malo znany bo kupowalem w Norwegii patrz to co wyzej DH i street :D Moze rzeczywisice sobie kupie powietrznego tylko CZy Domain 302 ma regulacje SKOKU pokretlem :D
Ta rama do DS jest :D
Bombell
Kontakt:

Domain nie jest powietrzy. Streetu z Dh nawet najtęższe umysły tego świata nie połączą. Amorków z regulacją skoku jest masa. Tylko powiedz jaką kwotą dysponujesz.
I skoro nie przepadasz za dirtem to po jakiego grzyba pytasz o amortyzatory, które tą dyscyplinę mają w nazwie? :-| Przechodzisz jakieś ciężkie chwile?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

niewidzilny ziomek jak masz zamiar trolowac na dhz to sugeruje subtelniejsze zarty niz diamont 24 karaty... A nawet jesli nie to tematów podobnych jest od groma.
Chcesz Dirt i zjazd (czyli tak na prawde enduro bo nie widze bika na 24'' ht w dh) to kupujesz pike albo nixona i masz.
Zablokowany