Gdzie można dostać taki JERSEY Z TLD?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Śliwa sprzedaje Yeti panowie
http://allegro.pl/item775436283_rama_ye ... _2009.html

BopLight AminoStar Team ŚwidnicA
Panowie,
powyższe posty zmusiły mnie do włączenia się w dyskusje
))) Pierwszy raz hehehe.
Co do bluzy - chainreaction - cała kolekcja TLD do kupienia od ręki.
Nawiązując do roweru - commencal został zamieniony na yeti ponieważ był zdecydowanie za mały jak na mój wzrost oraz masę, stawał się zbyt nerwowy przy większych prędkościach i wymuszał nie odpowiednią pozycję ciała .Niestety okazło się, że ma widoczne pęknięcie pod główką. Rama jest w tej chwili w Irlandii ( tam została kupiona ) i jest prześwietlana, badanie wykaże czy jest to pęknięcie ramy czy tylko lakieru. Jeżeli ramy to otrzymuję nową 2010, jeżeli lakier to wiadomo, wszystko gra i bucy
Fox jest autentykiem
Kupiony za bardzo atrakcyjne pieniądze w USA. Praca zdecydowanie inna w stosunku do seryjnego, bardzo czuły na początku, mocno progresywny.
Na allegro wisi rama Michała, zawodnik tej klasy potrzebuje na nowy sezon, nowej ramy.
Tak przy okazji, jeżeli ktoś by chciał zakupić yeti mam dojście do niższych cen gregorio.
Mam nadzieję, że rozwiałem wszystkie wątpliwości
Trzymajcie się ciepło i obyśmy jak najszybciej spotkali się na trasie !
PatrykP.
powyższe posty zmusiły mnie do włączenia się w dyskusje

Co do bluzy - chainreaction - cała kolekcja TLD do kupienia od ręki.
Nawiązując do roweru - commencal został zamieniony na yeti ponieważ był zdecydowanie za mały jak na mój wzrost oraz masę, stawał się zbyt nerwowy przy większych prędkościach i wymuszał nie odpowiednią pozycję ciała .Niestety okazło się, że ma widoczne pęknięcie pod główką. Rama jest w tej chwili w Irlandii ( tam została kupiona ) i jest prześwietlana, badanie wykaże czy jest to pęknięcie ramy czy tylko lakieru. Jeżeli ramy to otrzymuję nową 2010, jeżeli lakier to wiadomo, wszystko gra i bucy

Fox jest autentykiem

Na allegro wisi rama Michała, zawodnik tej klasy potrzebuje na nowy sezon, nowej ramy.
Tak przy okazji, jeżeli ktoś by chciał zakupić yeti mam dojście do niższych cen gregorio.
Mam nadzieję, że rozwiałem wszystkie wątpliwości

Trzymajcie się ciepło i obyśmy jak najszybciej spotkali się na trasie !
PatrykP.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: