Gdzie można dostać taki JERSEY Z TLD?

goreobsessed
Kontakt:

Post autor: goreobsessed »

I Patryk i Śliwa maja Yeti, tak podsumowując
S:Rama Norco 125 rozmiar S 2009 nowa
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17827375
ziutek dh fr
Kontakt:

Post autor: ziutek dh fr »

BopLight AminoStar Team ŚwidnicA
dreamup
Kontakt:

Post autor: dreamup »

Panowie,
powyższe posty zmusiły mnie do włączenia się w dyskusje :-)))) Pierwszy raz hehehe.

Co do bluzy - chainreaction - cała kolekcja TLD do kupienia od ręki.

Nawiązując do roweru - commencal został zamieniony na yeti ponieważ był zdecydowanie za mały jak na mój wzrost oraz masę, stawał się zbyt nerwowy przy większych prędkościach i wymuszał nie odpowiednią pozycję ciała .Niestety okazło się, że ma widoczne pęknięcie pod główką. Rama jest w tej chwili w Irlandii ( tam została kupiona ) i jest prześwietlana, badanie wykaże czy jest to pęknięcie ramy czy tylko lakieru. Jeżeli ramy to otrzymuję nową 2010, jeżeli lakier to wiadomo, wszystko gra i bucy :-)

Fox jest autentykiem :-) Kupiony za bardzo atrakcyjne pieniądze w USA. Praca zdecydowanie inna w stosunku do seryjnego, bardzo czuły na początku, mocno progresywny.

Na allegro wisi rama Michała, zawodnik tej klasy potrzebuje na nowy sezon, nowej ramy.

Tak przy okazji, jeżeli ktoś by chciał zakupić yeti mam dojście do niższych cen gregorio.

Mam nadzieję, że rozwiałem wszystkie wątpliwości :-)

Trzymajcie się ciepło i obyśmy jak najszybciej spotkali się na trasie !
PatrykP.
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

wracajac jeszcze do setu TLD to faktycznie tak slabo jest z tym zlotym paskiem ?
dreamup
Kontakt:

Post autor: dreamup »

W bluzie śmigam cały sezon, często piorę w pralce, złoty pasek wciąż świeci w całośći :-)
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

nono , widze za CRC ładnie sie zbroj w nowa serie ciuchów TLD ... ciekawe ile zobaczymy Hillowych rózowo-zółtych ciuchów na trasach w PL ; d
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
ODPOWIEDZ