Łoooo, niezła ramka, waży tyle co full, ale z główką 1,5 i mozliwością montażu 12x150 robi wrażenie. A cena też niczego sobie. Monx może warto przemyśleć tą ramkę, jeżeli już składasz rower z monsterem
kiedys przeglądalem strone darkside'a i ma dosc ciekawe oferty. ceny teraz to jeszcze nic z tym co bylo w zeszlą zime kiedy nie bylo jeszcze u nich wprowadzone euro. za ta ramke dawalo sie niecale 900zl wtedy. a ramka jest bardzo przemyslana wg. mnie.
osobiscie niestety majac 2k. szukalbym uzywki fulla do tego monstera. ew. zamiast monstera cos nieco mniejszego i lzejszego.
W ogole jak juz chcesz tego ht to po co marnowac na niego 2k? Kup bitcha, cockera i tyle, a nie wydawaj 1500zl na rame, ktora potem za 700 bedziesz mial ciezko sprzedac
Dwupółki do HT to bym wsadził do Cockera, Surga albo Pitbulla. Jak chcesz wsadzić Monstera i koniecznie nie chcesz kupić full'a to chyba najlepiej będzie brać Cockera
Pozdrawiam
Ja mam ramke z mielca Tank+ roz. 16" ale ze zmienionym kątem gółówki pod 2 półki no i oczywiście miałem gwaren na to (miałem bo już 2 lata mineło:P:P) i kont ma super nie jak chopper!!!!