Hamburgery DIG-NITTY! Nowa kolekcja T-shirtów juz dostępna!

nypelmtb
Kontakt:

Hamburgery DIG-NITTY! Nowa kolekcja T-shirtów juz dostępna!

Post autor: nypelmtb »

Już jest! Najnowsza kolekcja koszulek Dig-Nitty! Dostępna w rozmiarach od XS do XL. Kolor żółty oraz niebieski. Duży nadruk z przodu i mniejszy z tyłu na dole koszulki. T-shirty wykonane z najwyższej jakości bawełny i najtrwalszych nadruków. Robimy swoje ciuchy w tym samym miejscu, w którym produkuje Masters Of Dirt, KULT, PROSTO! Dzięki temu możesz mieć pewność, że koszulka będzie Ci służyć przez bardzo długi czas! Rozmiarówka: XS- szerokość 47, długość 62 S- szerokość 50, długość 68 M- szerokość 52, długość 72 L- szerokość 56, długość 73 XL- szerokość 57 cm, długość 78 cm. Więcej zdjęć oraz pozostałą ofertę znajdziesz na Allegro i Myspace Smacznego!

Pozdrawiam i smacznego!
Nypel
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Użytkownik zbanowany za łamanie regulaminu.

Pozdrawiamy - zespół DHZ
Tolek
Kontakt:

Post autor: Tolek »

Słabe.
www.happynegro.ownlog.com
www.tolek.pinkbike.com
nypelmtb
Kontakt:

No tak brakuje sprężyny 350! ;)

Pozdrawiamy - zespół DHZ
Wjtk
Kontakt:

Post autor: Wjtk »

Małe logo z tyłu podoba mi się bardziej niż to przednie szczerze ;) ten napis na klacie jakoś tak mi nie przypadł.
[b] Monkeyman [/b]
nypelmtb
Kontakt:

Na żywo wygląda naprawdę super. To jak ze wszystkim jednym się podoba innym mniej. Cały czas pracujemy nad nowymi wzorami także będzie jeszcze większy wybór dla bardziej wybrednych.

Pozdrawiamy - zespół DHZ
Wjtk
Kontakt:

Ciekawa by była jakaś downhillowa koszulka, aczkolwiek nie wyobrażam sobie jakby miała wyglądać by nie wiało tandetą co prawda, ale jest to jakieś wyzwanie i na pewno taką bym kupił i myślę, że nie tylko ja. Niech będzie bardziej MTB niż BMX po prostu ^^
[b] Monkeyman [/b]
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

mi sie nie podoba, zamysl fajny, bo wygladaja na przemyslane, ale grafika nieciekawa.

Mi wie wydaje ze kolory zle dobrane i tyle ;) A co do cen to jak najbardziej Ok, tylko zeby w sezonie letnim takie pozostaly! ;]
nypelmtb
Kontakt:

Grafikę robił Batoon tatuator ze studia Azazel

Pozdrawiamy - zespół DHZ
dragon44
Kontakt:

Post autor: dragon44 »

A gdzie XXL?
gg: 701107
Liwcio
Kontakt:

Post autor: Liwcio »

A czemu nikt nie napisze "to nie giełda" albo coś w ten deseń? Przecież to jawna reklama tego co robi autor tematu. "Cały czas pracujemy nad (...)"
A gdybym ja napisał, że sa już dostępne rowery mojego pomysłu i cały czas pracuje nad doborem komponentów, żeby komuś odpowiadało to od razu do giełdy byście mnie wysłali. ALe tak wiem, wszystko jasne bo chodzi o Nypla. Nypel nic do Ciebie nie mam, ale denerwuje mnie nieprzestrzeganie zasad na tym forum, a jak kto bardziej "zauważalny" robi cos takiego to i może wiecej osób przeczyta moją notkę ;)
http://www.pinkbike.com/photo/1612744
nypelmtb
Kontakt:

"To nie giełda"

Pozdrawiamy - zespół DHZ
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja to widze w ten sposob:

Kiedy reklamuje sie osoba mniej znana lub calkowicie obca naszej spolecznosci, jest to raczej kojarzone z czysta checia zysku. Ot pan kowalski niucha interesik i chce zarobic pare groszy.

Jesli jednak z taka inicjatywa wychodzi facet, ktory moim skromnym zdaniem zasluguje na sporo szacunku na scenie to w glowie pojawia mi sie raczej - fajna sprawa! niech cos robi, ludzie go znaja i to mu pewnie pomoze. I niech zarobi bo zasluzyl!

Rowność to utopia. Zamiast walczyc z uprzywilejowanymi robcie co w waszej mocy by dolaczyc do tego grona :)

Pozdro
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
adrian99
Kontakt:

Post autor: adrian99 »

Liwcio Ma 100% racji. Regulamin jest dla wszystkich taki sam więc temat powinien być usunięty już dawno, a to czy sprzedaje to "Nypel" czy Stefan to nie ma znaczenia.

P.S
MaxDamageDA Zgadzam się z tym, że należy mu się szacunek za to do czego doszedł ale forum to forum i takie tematy nie są na miejscu.

Pozdrawiam :)
Liwcio
Kontakt:

Max przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, ja nie walczę z uprzywilejowanymi ;)
Liwcio pisze:Nypel nic do Ciebie nie mam, ale denerwuje mnie nieprzestrzeganie zasad na tym forum
Czytanie ze zrozumieniem się kłania o co tak tu wszyscy walczycie.
nypelmtb pisze:"To nie giełda"
No nie wyszło Ci, cudzysłów służy m. in. do wyodrębniania partii dialogowych i ja stosując go właśnie to zrobiłem, a Ty?

Tak wiem ten post pewnie miał być śmieszny, ale niestety nie jest.
Wjtk
Kontakt:

Liwcio pisze:No nie wyszło Ci, cudzysłów służy m. in. do wyodrębniania partii dialogowych i ja stosując go właśnie to zrobiłem, a Ty?
A on cię zacytował...
[b] Monkeyman [/b]
Liwcio
Kontakt:

To ja cytowałem kogoś to on nie mógł zacytować mojego cytatu ;)
easy_rider
Kontakt:

Post autor: easy_rider »

Były napinacze teraz koszulki...

MaxDamageDA ja to widzę tak:
ktoś zrobi napinacz bądź koszulkę w ilości sztuk 1 spoko nie mam nic przeciwko może się pochwalić swoim osiągnięciem, pomysłem.
nypelmtb
Kontakt:

Wszyscy na forum powinni mieć równe prawa. Nie czuję abym był uprzywilejowany. Ja nie sprzedaję a jedynie informuję o nowej kolekcji. Nawet nie podałem ceny. Wszyscy mają prawo do informowania o dowolnych tematach w odpowiednich działach. Jeśli ktoś jest zainteresowany kolekcją klika odnośnik i znika z forum na Myspace, lub Allegro. Nie ma, co się spierać czy zachowywać jak pies ogrodnika. Prawda jest taka, że to post jak każdy inny tylko niepotrzebne gdybanie, że "ktoś może a ja nie" wyzwala niepotrzebne dyskusje. Jeśli moderator uzna, że post jest w złym miejscu może go usunąć, podpowiedzieć gdzie go przenieść lub, jeśli chce naprawdę pójść na rękę może zrobić to samemu.

Dzięki za słowa uznania.

Pozdrawiam

Michał

Pozdrawiamy - zespół DHZ
Zablokowany